Ζώδια Σήμερα 05/05: Πάσχα, Κυρίου Πάσχα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 05/05

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 05/05: Πάσχα, Κυρίου Πάσχα

Κυριακή, 05/05/2024

Χριστός Ανέστη!

Με τη Σελήνη στον Κριό όλη μέρα, αναμένεται ένα Πάσχα γεμάτο δραστηριότητες και ενθουσιασμό, πέρα από τα τραπέζια, τα σουβλίσματα και τα τσουγκρίσματα, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή, εκτός του να φάμε, να πιούμε και να χαρούμε, να το ρίξουμε έξω, να κάνουμε τις βόλτες μας, να το ξενυχτήσουμε, κυρίως όσοι δεν είχαν την πολυτέλεια να φύγουν εκτός πόλης. Πέρα από το ταμπεραμέντο όμως θα μας διακρίνει και μια ανυπομονησία κι έντονη παρόρμηση, γι’ αυτό λίγο προσοχή για να μην υπάρξουν προστριβές μέρα που είναι. Πάντως θα είμαστε ασυγκράτητοι και ερωτικά!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί του α’ και β’ δεκαημέρου, δείχνετε τη δύναμή σας, τρίζετε τα δόντια και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την έντονη σεξουαλικότητα σας χρήζουν πρωταθλητές της ημέρας.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ και β’ δεκαημέρου, μαζευτήκατε για να γιορτάσετε κι όχι να τσακωθείτε, αυτό να θυμάστε, αν κάποιος/α στο σπίτι το παρακάνει και νιώσετε ότι σας βαράει το ντέφι και θέλει να χορέψετε. Μπορείτε, με τον τρόπο σας, να αποφύγετε τις εντάσεις,

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved