Θα εκλεγεί η Δανάη;

Ωριαίος χάρτης για μια ερώτηση που απαντάται µόνο µε ΝΑΙ ή ΟΧΙ

Θα εκλεγεί η Δανάη;

Η ερώτηση που τίθεται εδώ από τον ερωτώντα είναι πολύ σαφής και συγκεκριμένη. Ρωτάει αν η σύζυγός του, η Δανάη, θα εκλεγεί στο Δήμο ή όχι. Δεν µας απασχολεί καθόλου αν θα βγει πρώτη, τελευταία ή σε οποιαδήποτε άλλη σειρά. Αυτό που κυρίως ενδιέφερε πολύ τον ερωτώντα ήταν αν η Δανάη αναλάβει καθήκοντα στο Δήμο που είχε βάλει υποψηφιότητα.

Έχουμε µια πεντακάθαρη ερώτηση που απαντάται µόνο µε ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

danai eklogi xartis
danai eklogi pinakas
  • ΔΑΝΑΗ = 7ος οίκος στην 10η μοίρα Διδύμων µε κυβερνήτη τον Ερμή.
  • ΔΗΜΟΣ = 4ος οίκος στην 26η μοίρα Ιχθύων µε κυβερνήτη το Δία.

Πρόκειται για έναν από τους πιο εύκολους ωριαίους χάρτες που μπορεί να συναντήσει κάποιος, και δίνει άμεση και ξεκάθαρη απάντηση.

Ο δυτικά του Ηλίου ευρισκόμενος Ερμής (Δανάη) έχει θεμελιώδεις δυνάμεις µόνο από όρια. Σχηματίζει όμως συγκλίνουσα όψη συνόδου µε τον δυτικά του Ηλίου ευρισκόμενο Δία (☿☌♃), που σηματοδοτεί το Δήμο. Πρώτη άμεση θετική απάντηση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Απόκτησε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα συμβεί!

Την επιβεβαίωση για τη σίγουρη εκλογή της Δανάης µας τη δίνει η πρώτη συγκλίνουσα όψη που σχηματίζει η Σελήνη. Μια δυνατή Σελήνη που βρίσκεται στο δικό της ζώδιο και σχηματίζει ευνοϊκή όψη τριγώνου µε τον σημειοδότη της Δανάης, τον Ερμή. Επιπλέον, η Σελήνη βρίσκεται στο 2ο παράγωγο οίκο της Δανάης, ο οποίος αντιπροσωπεύει τους ψηφοφόρους της.

Οι υπόλοιπες όψεις που σχηματίζονται δεν λαμβάνονται υπόψη, διότι είναι άσχετες µε το θέμα της ερώτησης.

Τα αποτελέσματα των εκλογών δικαίωσαν την πρόβλεψη του χάρτη: Η Δανάη εξελέγη δημοτική σύμβουλος και ανέλαβε τα καθήκοντά της.

Σημειώσεις

1) Ο χάρτης έχει ερμηνευθεί εξετάζοντας τους 7 πλανήτες (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος) που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή αστρολογία. Υπενθυμίζουμε εδώ, ότι ο Άρης κυβερνάει τα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού, ο Δίας τα ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων και ο Κρόνος τα ζώδια του Αιγόκερω και του Υδροχόου. Αν όμως βρεθεί στο χάρτη κάποιος από τους εξωκρόνιους (Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) να είναι πολύ κοντά ή σε σύνοδο ακριβείας με την ακμή ενός γωνιακού οίκου, τότε λαμβάνονται υπόψη στην ερμηνεία του χάρτη μόνον οι ιδιότητές του ως πλανήτη και όχι ως κυβερνήτη του αντίστοιχου ζωδίου (Υδροχόος, Ιχθύς, Σκορπιός).
2) Ο χάρτης έχει μελετηθεί σύμφωνα με τις θεμελιώδεις δυνάμεις του Δωρόθεου της Σιδώνας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved