Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Τι προβλέπουν τα άστρα για το τριήμερο 7/12 έως και 9/12;

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

aries

Αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες σε σχέση με τους άλλους γύρω σας και κυρίως από οικονομικές συνεργασίες και σύντροφο. Αλλά, επειδή είστε πολύ δυνατοί σαν άτομα, πάντα βρίσκετε λύση και ξεφεύγετε. Η βοηθητική επίδραση ενός Σκορπιού πάνω σας μπορεί να σας βάζει σε πιο βαθειά νερά αλλά με αυτόν τον τρόπο γίνεστε και περισσότερο έμπειροι στα θέματα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Μια οικονομική υποστήριξη ακόμα και με μια πίεση προς ένα άτομο που μπορεί να είναι και Ταύρος θα σας ανακουφίσει για λίγο. Η καχυποψία δεν βοηθάει και κυρίως στη σχέση σας με έναν Ζυγό που τον πιέζετε αυτή την περίοδο ασφυκτικά γιατί δεν συμφωνείτε με τον τρόπο που χειρίζεται κάποια θέματα οικογενειακά ή οικονομικά. Η τάση σας να ξεφύγετε από την καθημερινότητα μπορεί να σας κάνει το Σαββατοκύριακο να ταξιδέψετε, χωρίς καν να το έχετε προγραμματίσει γιατί νιώθετε ότι πνίγεστε από όλους και από όλα. Οι αποφάσεις σας θα είναι πιο ήπιες από το Σάββατο και μετά. Όσο πιο συνεργατικοί γίνεται τόσο πιο εύκολα θα κερδίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Τα καταφέρνετε περίφημα, αφού οι καταστάσεις σας ευνοούν και βλέπετε ότι μπορείτε να ανασάνετε πιο εύκολα και ευχάριστα. Μια σχέση που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι έρχεστε πιο κοντά και αυτό θα σας δημιουργήσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Μερικές φορές, όταν βγαίνετε έξω από τα κλισέ σας, είστε απίστευτα γοητευτικοί και αυτό σας ανεβάζει τις μετοχές. Τώρα. το τελευταίο διάστημα είστε περιζήτητοι γιατί εσείς νιώθετε ότι μπορείτε κάπως να αφεθείτε και να εμπιστευτείτε. Η ασφάλειά σας είναι σημαντική για αυτό τα βήματά σας είναι πλέον πολύ συγκεκριμένα και σταθερά. Η σχέση με έναν Ζυγό είναι πολύ καλή για την καλλιτεχνική σας προσωπικότητα. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα ομορφιάς, επικοινωνίας ή αρμονίας στον χώρο σας. Η διατροφή σας καλό είναι να είναι πολύ light και να μην την επιβαρύνετε με τσιγάρα και ποτά. Όσο διορθώνετε τη διατροφή σας τόσο νιώθετε μέσα σας καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχετε πολλές δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες σας κουράζουν αλλά σας βάζουν συγχρόνως σε τάξη. Για αυτό την Παρασκευή μπορεί να εξαντληθείτε από μικροδουλειές και ίσως ταλαιπωρηθείτε παραπάνω αλλά τουλάχιστον θα ανακουφιστείτε γιατί θα τις ολοκληρώσετε. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ καλύτερο για σας, αφού θα ξεσκάσετε και θα περάσετε μέσα σε ερωτικές περιπέτειες, φλερτ και σε συνδυασμό με φίλους θα ανακουφιστείτε πολύ και θα ανεβείτε ψυχολογικά. Η επικοινωνία για σας είναι παιχνιδάκι και επειδή τα παίζετε στα χέρια σας όλα αυτά, καλό είναι να μην απομονώνεστε. Η επαφή με Ζυγό και Υδροχόο θα σας αναζωογονήσει και θα ανεβάσει τις μετοχές σας. Ένας Αιγόκερως μπορεί να αναστατώσει την σεξουαλική σας ζωή και επειδή υπάρχει ο νόμος της ανάγκης μπορεί να εξαρτηθείτε από αυτό το άτομο. Πάντως επειδή έχετε πολλές υποθέσεις που είναι ακόμα υπό εξέλιξη καλό θα είναι να ερευνάτε και να μην τα παίρνετε όλα επιφανειακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Μια πολύ καλή ημέρα θα ξεκινήσει για σας. Αφού νιώθετε ότι όταν τα καταφέρνετε σε πρακτικά θέματα και γενικά μπαίνουν τα πράγματα σε μια τάξη, είστε πολύ καλά και ισορροπημένοι. Θα έρθετε πιο κοντά με Παρθένο και έναν Σκορπιό και αυτό θα σας δώσει μεγάλη ανάταση. Η ερωτική σας γενικά ζωή είναι πολύ έντονη αυτές τις ημέρες και, ακόμα και μόνοι σας να είστε, εκπέμπετε πολύ σαγήνη και γοητεία. Πιο εύκολα θα γίνετε ερωτικοί και αυτό θα σας βοηθήσει στις επαφές σας. Τις ημέρες σας πάντως θα τις διαθέσετε με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Η οικογένεια πάντα ήταν για σας πολύ σημαντική και θα συνεχίσει να είναι. Για αυτό θα θέλετε το Σαββατοκύριακο να το μοιραστείτε με τα πολύ δικά σας άτομα ή ακόμα και με φίλους που τους νιώθετε πολύ κοντινούς σας. Για αυτό ακόμα και ο προγραμματισμός για το πού θα πάτε και πώς θα είναι το Χριστουγεννιάτικο γεύμα σας μπορεί να σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΛΕΩΝ

leo

Είστε σε φάση ανανέωσης και ανασυγκρότησης για αυτό αναζητάτε τη λογική και έντονα τις πρακτικές εργασίες. Μπορεί να πάρετε ένα γρήγορο σεμινάριο το οποίο θα σας βοηθήσει αρκετά και στον να επικοινωνήσετε περισσότερο με αυτό που θέλετε να κάνετε. Η αναβάθμισή σας είναι σημαντική και κυρίως σε ένα κομμάτι της δουλειάς σας. Γενικά, αν βάλετε οργανόγραμμα, θα επιτευχθούν πιο γρήγορα οι στόχοι σας, επειδή αυτή την περίοδο είστε πολύ φορτισμένοι και κυρίως από την σχέση σας με έναν Σκορπιό. Νιώθετε ότι υπάρχει σκοπιμότητα στις κινήσεις κάποιων ατόμων και αυτό σας απομακρύνει από κοντά τους. Μπορεί αυτό να μην είναι πραγματικότητα και μπορεί να το διαπιστώσετε ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο που θα έχετε μια καλύτερη επαφή μαζί τους. Πάντως ό, τι και να γίνεται αυτή την περίοδο που μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο είναι για το καλό σας γιατί με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε την βαθιά εμπειρία της ζωής. Χαλαρώστε και μοιραστείτε την ερωτική σας διάθεση και τον ρομαντισμό σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο Τοξότης και ο Υδροχόος είναι πιθανές νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Παρόλο που έχετε επανακτήσει τις δυνάμεις σας, είστε ακόμα προβληματισμένοι και διχασμένοι για κάποια πράγματα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε μια ευκολία στα ερωτικά και κοινωνικά θέματα. Μια συμφωνία που είναι να κλείσετε θα γίνει εύκολα τουλάχιστον την Παρασκευή. Για αυτό χαλαρώστε και μην αφήνετε κανέναν να σας χαλάει την διάθεση και την ενέργεια. Ο Αιγόκερως είναι κοντά σας και, αν είχατε μαζί του κάποια δυσκολία, τώρα θα την εξομαλύνετε με έναν πιο εύκολο τρόπο. Πάντως θα συνεχίσετε για λίγες ημέρες ακόμα να είστε σφίγγα και να μην ανοίγετε τα χαρτιά σας.

**Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.**

ΖΥΓΟΣ

libra

Είστε κάπως στις κλειστές σας και κυρίως την Παρασκευή θα επιδιώξετε να πατήσετε με βήματα λογικής γιατί μερικές φορές αυτό σας κάνει καλό. Ευκαιρία πάντως να ξεκινήσετε πριν τα Χριστούγεννα μια μίνι οργάνωση και ξεκαθάρισμα σε χαρτιά και δουλειές, κυρίως του σπιτιού, που έχετε αρκετά παραμελήσει. Πετάξτε, καθαρίστε και ανανεωθείτε. Από το Σάββατο θα νιώσετε πιο δυνατοί και ξεκούραστοι. Οι επαφές και η επικοινωνίες που είναι το στοιχείο σας θα γίνουν πιο εύκολα και εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφεθείτε έστω και για λίγο. Με το να αγχώνεστε δεν βγαίνει πουθενά. Αντίθετα, αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να ανανεώσει τις δυνάμεις του, θα είναι πολύ καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η Παρασκευή θα είναι μια πολύ δυνατή ημέρα για σας. Γιατί θα επιτύχετε με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδιά σας και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Κάποιοι φίλοι σάς υποστηρίζουν γιατί εσείς τους βοηθάτε με έναν τρόπο πολύ διακριτικό και αυτό ανεβάζει τις μετοχές σας. Η ερωτική σας ζωή είναι γενικά πολύ γεμάτη. Ακόμα και οι πιο δύσκολοι στις επιλογές σας ή οι πολύ μοναχικοί τώρα κάπως θα πλησιάσετε και θα ζεσταθείτε μέσα από μια άλλη ύπαρξη. Όλα βέβαια εξαρτώνται από το πόσο έχετε αποφασίσει μέσα σας να κάνετε κάτι, ώστε να σπάσετε τα όρια που μερικές φορές βάζετε στο υπερβολικό πάθος που έχετε μέσα σας και δεν το διοχετεύετε. Η επαφή με ένα Λιοντάρι είναι κάπως δύσκολη αυτές τις ημέρες αλλά από το Σάββατο θα γίνει ευκολότερη η πρόσβαση γιατί θα είστε πιο επικοινωνιακοί και ανοιχτοί. Ένα ταξίδι θα σας φέρει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Συνεχίζετε και παραμένετε κλεισμένοι κάπως στον εαυτό σας. Πιστεύετε ότι είναι η εποχή που πρέπει να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, χωρίς να περιμένετε πολλά πράγματα. Από το Σάββατο θα γίνετε πιο άνετοι και κοινωνικοί και αυτό θα σας ξεκολλήσει λίγο. Θα αρχίσετε να βλέπετε μπροστά σας τα Χριστούγεννα πιο θετικά και θα οραματίζεστε όμορφα πράγματα. Μην ανησυχείτε, η αισιοδοξία σας θα ξαναφτάσει σε καλά επίπεδα, αρκεί να μην χάνετε δυνάμεις από εδώ και από εκεί με διάφορες κοσμοθεωρίες ή φιλοσοφίες που δεν πηγαίνουν στην ψυχοσύνθεσή σας. Η πιο δυνατή μέθοδος για σας είναι η πίστη στον εαυτό σας. Γενικά, επειδή έχετε βάλει στο μικροσκόπιο αρκετούς φίλους σας, αυτό μπορεί να σας κάνει πιο αυστηρούς και απόλυτους στις επιλογές σας αλλά και το ίδιο να σας επηρεάζει και το ερωτικό σας θέμα για αυτό να είστε μια από τις λίγες φορές στην ζωή σας αρκετά επιφυλακτικοί, κυρίως αν σχετίζεστε η συνεργάζεστε με Ταύρο ή Σκορπιό. Το περπάτημα στην εξοχή βελτιώνει την υγεία και τη διάθεσή σας κι αν μπορείτε να το κάνετε, τουλάχιστον την Κυριακή, θα σας κάνει πολύ καλό. Ένα άτομο που ζει στο εξωτερικό και μπορεί να είναι Ιχθύς σας βοηθάει και σας δίνει ένα μεγάλο χέρι βοηθείας ή σε πρακτικά θέματα η σε συναισθηματικά. Πάντως λύσεις θα βρεθούν και άμεσα για αυτό να επιδιώξετε να βρεθείτε με φίλους το Σαββατοκύριακο και με έναν Ζυγό ή Σκορπιό μπορείτε να βρεθείτε αρκετά κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Γενικά, θα είστε καλά, αφού βλέπετε ότι κάποιες προσπάθειες που είχατε κάνει και μετά από μεγάλη κούραση μπορείτε να απολαύσετε, τουλάχιστον την Παρασκευή, κάποια αποτελέσματα τα οποία θα σας χαροποιήσουν τόσο πολύ που μπορεί να πείτε ότι άξιζε τον κόπο και την ταλαιπωρία. Η σχέση με έναν Παρθένο θα στρώσει ξανά γιατί θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Ο θυμός που μπορεί να σας βγει σαν απωθημένο απέναντι σε κάποιες περίεργες συμπεριφορές ενός ατόμου θα σας ωθήσουν να πάρετε τελικά σωστές αποφάσεις γιατί μερικές φορές χρειάζεται και αυτό να το κάνετε. Δε θα είστε πάντα το καλό παιδί. Ένα άτομο που ζει στο εξωτερικό και μπορεί να είναι Ιχθύς σας βοηθάει και σας δίνει ένα μεγάλο χέρι βοηθείας σε πρακτικά θέματα ή συναισθηματικά. Πάντως λύσεις θα βρεθούν και άμεσα. Για αυτό να επιδιώξετε να βρεθείτε με φίλους το Σαββατοκύριακο και με έναν Ζυγό ή Σκορπιό μπορεί να βρεθείτε αρκετά κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχετε στριμωχτεί από τις πολλές υποχρεώσεις και γενικά νιώθετε ότι δεν βλέπετε φως στο τούνελ. Αλλά τελικά το Σαββατοκύριακο, επειδή θα αλλάξετε παραστάσεις και θα ξεφύγετε από το κλείσιμό σας, θα αρχίσετε και πάλι να ανεβαίνετε. Πάντως επειδή και τα οικονομικά σας σάς ρίχνουν πολύ γιατί νιώθετε ότι δεν αποδίδετε και δεν αξίζετε, μπορεί και να λειτουργήσετε με πανικό. Σταματήστε τους φόβους σας με την εσωτερική δύναμη που διαθέτετε και μην αφήνετε κανέναν να σας χαλάει την διάθεση ακόμα και τον εαυτό σας. Πιθανή καχυποψία και ζήλεια για το πρόσωπο που είστε μαζί θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια. Όμως θα έχετε όλο τον χρόνο αυτές τις ημέρες να κάνετε μια ανοικτή συζήτηση ή να αλλάξετε στάση οπότε θα σταματήσουν τα προβλήματα. Από την άλλη, επειδή είστε σε φάση φιλοδοξίας, προσπαθήστε να κάνετε πιο οργανωμένα βήματα στην δουλειά σας για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Οι ομάδες και οι φίλοι είναι πάντως δίπλα σας και αυτό σας κάνει πολύ καλό.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχετε έρθει κάπως στο εδώ και τώρα και κυρίως την Παρασκευή θα γειωθείτε για τα καλά γιατί οι υποχρεώσεις των άλλων που εμπλέκονται με τις δικές σας τις ανάγκες θα σας βάλουν σε φάση υπηρεσίας. Θα ψάξετε για να επιλύσετε πολλά πρακτικά θέματα και αυτό θα σας δημιουργήσει μια διάθεση για συντονισμό και οργάνωση. Από την άλλη, έχετε μια βοήθεια ή από ένα κληρονομικό θέμα ή από κάποια ασφάλεια. Οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους πιο εύκολα θα καλυφτούν γιατί θα έχετε την υποστήριξη και κάποιου ατόμου, φροντίστε όμως να είναι μέσα από τα πλαίσια της δικής σας ηθικής γιατί αλλιώς μπορεί να γίνουν λάθη και μετά να νιώθετε άσχημα. Η τέχνη, η δημιουργικότητα ακόμα και το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου θα σας φέρει πιο κοντά με τα δικά σας άτομα και επειδή δεν επικοινωνείτε και πολύ εύκολα, τώρα είναι ευκαιρία να κοντρολάρετε το συναίσθημά σας και να ανοιχτείτε περισσότερο. Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που μερικές φορές σας ζορίζει γιατί πρέπει να επικοινωνείτε παραπάνω από ό, τι θέλετε αλλά συγχρόνως σας τραβάει σας μαγνήτης.

**Ψάχνετε να βρείτε πρωτότυπα δώρα για τα Χριστούγεννα;**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved