Οι 25 νικητές του Μεγάλου Διαγωνισμού «Άστρο μου ΕΣΥ!»!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Astrology.gr μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου!

Οι 25 νικητές του Μεγάλου Διαγωνισμού «Άστρο μου ΕΣΥ!»!

Update: Οι νικητές του Διαγωνισμού Άστρο Μου ΕΣΥ είναι:

1. Μια (1) τριήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» της Celestyal Cruises για 2 άτομα: vickycon88

2. Ένα (1) δείπνο για την Τετάρτη 14/02/2018 για δυο άτομα στο εστιατόριο “Wall Street Food & Bar”: giouli_motsa

3. Πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Όταν Σβήνουν τα Φώτα» που παρουσιάζεται στο Θέατρο Πειραιώς 131: anna_tsiri, mairy_chav, 19marina88, ioannidouelene, Joanna_stl

4. Μια (1) γυναικεία και μια (1) ανδρική κούπα με ζώδιο: vasilikisyngelou

5. Τρία (3) αστρολογικά βιβλία «Ταρώ για όλους»: stella_vogiatzi_98, faythess, tzortzinel

6. Τρία (3) αστρολογικά βιβλία «Μυστικά Ωριαίας Αστρολογίας»: vivi_patak, revekka_stef, aandrouandr

7. Τρία (3) αστρολογικά βιβλία «Αστρολογία 21ου Αιώνα»: sarrelene, lina_doul, ginatzina

8. Τρία (3) αστρολογικά βιβλία «Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας»: konnave, smaroil, elinaconstantopoulou

9. Τέσσερις (4) Αστρολογικές Αναλύσεις Σχέσης: vasoulakk, cgianneli, anastasia_twinmama, pagona_pitsikali

10. Ένα (1) μπουκέτο λουλουδιών με γλύκισμα, καρδούλα και μπαλόνι από το ανθοπωλείο “Koar Flowers”: theoni_stam96

Update: Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Μείνετε συντονισμένοι στο λογαριασμό μας στο Instagram και στις 12 το μεσημέρι θα κληρώσουμε LIVE 25 νικητές! Καλή επιτυχία!

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και θέλουμε να τον γιορτάσουμε μαζί σας! Ετοιμάσαμε για εσάς, έναν ρομαντικό, μεγάλο διαγωνισμό που θα σας χαρίσει πολλά, ξεχωριστά δώρα!

Μην χάνετε λεπτό! Αναζητήστε τώρα το ειδικό post με #AstroMouEsy που έχουμε δημοσιεύσει στο Instagram του Astrology.gr και δηλώστε συμμετοχή! Πείτε μας σε σχόλιο ποιος ή ποια είναι το...φωτεινό σας Άστρο, κάντε τον/την Tag και πάρτε μέρος στην κλήρωση!

Για εμάς το φωτεινότερο Άστρο είστε ΕΣΕΙΣ! Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά, γεμάτα πολλή πολλή αγάπη!❤❤❤


https://www.instagram.com/p/be0eo52gi85/

Καλή επιτυχία!

Οι Δωροθέτες μας: Celestyal Cruises, Θέατρο Πειραιώς 131, AstroShop, Koar Flowers, Wall Street.

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

#AstroMouEsy

Στην Κηφισιά Αττικής σήμερα, 5 Φεβρουαρίου 2018, η εταιρεία με την επωνυμία «DPG DIGITAL MEDIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), και διακριτικό τίτλο"DPG DIGITAL MEDIΑ" η οποία εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, επί του 14ου χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, διοργανώνει διαγωνισμό για τους επισκέπτες/αναγνώστες της ιστοσελίδας www.astrology.gr στο instagram. Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους. Η τυχόν μεταβολή των όρων θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στον οικείο διαδικτυακό τόπο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ www.astrology.gr στο facebook ή/και στο instagram ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε τροποποίηση.

  1. Δικαίωμα συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό στο instagram και ακολουθούν τη σελίδα @astrology_gr. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού και θα μπορεί να κερδίσει μόνον ένα (1) δώρο. Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον ο χρήστης – επισκέπτης που θα αφήσει “comment” (σχόλιο) στο post του διαγωνισμού με την ένδειξη #AstroMouEsy που θα αναρτηθεί στο λογαριασμό Instagram του astrology.gr (www.instagram.com/astrology_gr/) κάνοντας “tag” τουλάχιστον ένα πρόσωπο. Προχωρώντας στην ανωτέρω ενέργεια, o ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπουwww.astrology.gr καθώς και την αποστολή σε αυτόν e-mails με ενημερωτικό και διαφημιστικό χαρακτήρα από τους διαδικτυακούς τόπους των οποίων έχει την εμπορική εκμετάλλευση η διοργανώτρια εταιρεία ή συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.
  1. Αποκλειόμενα πρόσωπα.Οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.
  1. Περιγραφή του Διαγωνισμού:Η έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται εφόσον ο χρήστης/συμμετέχων αφήσει “comment” (σχόλιο) στο post του διαγωνισμού με την ένδειξη #AstroMouEsy που θα αναρτηθεί στο λογαριασμό Instagram του astrology.gr (www.instagram.com/astrology_gr/) κάνοντας “tag” τουλάχιστον ένα πρόσωπο. Ενεργώντας κατά τα ανωτέρω περιγραφόμενα, ο επισκέπτης αποδέχεται τους παρόντες όρους διαγωνισμού και λαμβάνει αυτομάτως συμμετοχή στην κλήρωση. Σχόλια με κακόβουλο ή προσβλητικό περιεχόμενο θα αφαιρούνται και οι υποβάλλοντες αυτά θα αποκλείονται από την κλήρωση.
  2. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Τα δώρα που προκηρύσσονται είναι:
  3. Μια (1) τριήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» της Celestyal Cruises για 2 άτομα, all inclusive, σε εξωτερική καμπίνα. Στο δώρο περιλαμβάνονται: πρωϊνό, μεσημεριανό και βραδυνό γεύμα, απεριόριστη κατανάλωση αλκοολούχων και μη ποτών, δραστηριότητες, εκδρομή «Η αρχαία Έφεσος μέσα από τους αιώνες – Ελληνιστική και Ρωμαϊκή εποχή», λιμενικά τέλη και χρεώσεις υπηρεσιών και χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου. Το δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί μεταξύ Μαρτίου και Οκτωβρίου 2018, βάσει διαθεσιμότητας και κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία που τη διοργανώνει.
  4. Ένα (1) δείπνο για την Τετάρτη 14/02/2018 για δυο άτομα στο εστιατόριο “Wall Street Food & Bar” (Δημ. Γούναρη & Ελπίδος 2, Αγ. Παρασκευή, 210.6003841). Το γεύμα περιλαμβάνει μια σαλάτα, ένα ορεκτικό, δυο κυρίως πιάτα και ένα μπουκάλι κρασί. Εναλλακτικά, διατίθεται και η ημερομηνία 21/02/2018.
  5. Πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Όταν Σβήνουν τα Φώτα» που παρουσιάζεται στο Θέατρο Πειραιώς 131 (Πειραιώς 131, Γκάζι, 210.3450922), για την Τετάρτη 14/02/2018 στις 19:30μ.μ.. Τα εισιτήρια ισχύουν για τη συγκεκριμένη παράσταση και δεν μπορούν να αλλαχθούν για άλλη ημέρα ή/και ώρα.
  6. Μια (1) γυναικεία και μια (1) ανδρική κούπα με ζώδιο.
  7. Τρία (3) αστρολογικά βιβλία «Κάρτες Ταρώ».
  8. Τρία (3) αστρολογικά βιβλία «Μυστικά Ωριαίας Αστρολογίας».
  9. Τρία (3) αστρολογικά βιβλία «Αστρολογία 21ου Αιώνα».
  10. Τρία (3) αστρολογικά βιβλία «Ερωτικά Μαθήματα Σχέσης».
  11. Τέσσερις (4) αστρολογικές αναλύσεις σχέσης.
  12. Ένα (1) μπουκέτο λουλουδιών με γλύκισμα, καρδούλα και μπαλόνι από το ανθοπωλείο “Koar Flowers” (Ρυσίου 5Α, 18450 Νίκαια, www.Koarflowers.gr). Η ανθοδέσμη θα παραληφθεί από το κατάστημα.
  13. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό:Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω από τη Δευτέρα 05/02/2018 ώρα 12:00 το μεσημέρι έως την Κυριακή 11/02/2018 ώρα 23:55μ.μ..
  14. Ανάδειξη νικητών του διαγωνισμού : Οι είκοσι πέντε (25) νικητές του διαγωνισμού θ’ αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση και θα λάβουν τα δώρα σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξής τους και βάσει της σειράς με την οποία αναφέρονται τα δώρα υπο τον όρο 4 ανωτέρω. Από την κλήρωση θ’ αναδειχθούν και δέκα (10) επιλαχόντες οι οποίοι θα κληθούν να παραλάβουν δώρο σε περίπτωση αποκλεισμού, άρνησης ή αδιαφορίας νικητή.
  15. Τόπος χρόνος και διαδικασία ανάδειξης νικητή του διαγωνισμού :Οι είκοσι πέντε (25) δικαιούχοι και οι δέκα (10) επιλαχόντες θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της Εταιρείας. Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης συντάσσεται και το σχετικό πρακτικό της κλήρωσης παρουσία δικηγόρου. Το σχετικό πρακτικό φυλάσσεται από την διοργανώτρια εταιρεία για χρονικό διάστημα ενός μήνα.
  16. Φύση Διαγωνισμού :Τα δώρα του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα, και αποκλείεται η μεταβίβαση η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή τους. Σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία του προσώπου – χρήστη του λογαριασμού στο instagram μέσω της οποίας υπεβλήθη η συμμετοχή και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο του διαγωνισμού, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.
  1. Ειδοποίηση νικητών.Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω mention στο post του διαγωνισμού στο instagram, και θα τους ζητείται να αποστείλουν έως την Τρίτη 13/12/2018 στις 12:00 το μεσημέρι –με Direct Message στο instagram του astrology.gr- το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η επικοινωνία εγκαίρως με νικητή για οποιονδήποτε λόγο, ο νικητής θα χάσει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών σύμφωνα με την ανωτέρω διαδικασία, με απάντηση εκ μέρους του έως την Τετάρτη 14/12/2018 στις 10:00π.μ.. Εάν και ο επιλαχών δεν ανταποκριθεί εγκαίρως στην επικοινωνία της Εταιρείας, θα χάσει κάθε δικαίωμα επι του δώρου και το δώρο θα μείνει αδιάθετο. Σε περίπτωση άρνησης αποστολής των στοιχείων που θα ζητηθούν από την Εταιρεία, από νικητή, για οποιοδήποτε λόγο, ή σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία μεταξύ του λογαριασμού μέσω του οποίου έλαβε συμμετοχή στη δημόσια προσφορά ο χρήστης – επισκέπτης και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.
  2. Παραλαβή δώρου. Τα δώρα υπ’ αριθμόν 4 έως και 9 θα αποσταλούν από την Εταιρεία ταχυδρομικώς, με αποστολή στο χώρο διαμονής του νικητή σύμφωνα με τα στοιχεία που εκείνος θα δηλώσει κατά την ανωτέρω επικοινωνία. Σε περίπτωση που η εταιρεία που θα αναλάβει την αποστολή δεν μπορέσει να παραδώσει το δώρο για οποιονδήποτε λόγο (απουσία του νικητή, λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία κτλ) στη διεύθυνση που δηλώθηκε από το νικητή, η επαναποστολή θα γίνει με έξοδα του νικητή. Αναφορικά με την κρουαζιέρα, τα στοιχεία του νικητή θα δοθούν στην εταιρεία που τη διοργανώνει και θα υπάρξει απ’ ευθείας συνεννόηση μεταξύ τους. Η κρουαζιέρα μπορεί να εξαργυρωθεί μεταξύ Μαρτίου και Οκτωβρίου 2018, βάσει διαθεσιμότητας και κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία που τη διοργανώνει. Όσον αφορά τις προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση, οι νικητές θα τις παραλάβουν, με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, έως και 20 λεπτά προ της έναρξης της παράστασης. Το μπουκέτο λουλουδιών θα το παραλάβει ο νικητής από το ανθοπωλείο Koar Flowers την 14/02/2018.
  3. Τύχη δώρου σε περίπτωση κλήρωσης αποκλειόμενου προσώπου.Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων εργάζεται στις εταιρείες της παραγράφου 2, ή είναι συγγενικό του πρόσωπο έως και β΄ βαθμού και ανακηρυχθεί νικητής, ή σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής ανήλικο πρόσωπο, το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών.
  1. Συναίνεση του δικαιούχου σε διαφημιστική προβολή.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στο site της ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής των δώρων. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίσης διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση του ονόματος των νικητών καθώς και των φωτογραφιών τους για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ίδια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομα του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει στο δικαίωμα στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Οι δικαιούχοι δηλώνουν ότι συγκατατίθενται στη χρήση των οποιαδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.
  1. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη/συμμετέχοντα στο διαγωνισμό διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997, Π.Δ. 207/1998 και αρ. 8 Ν. 2819/2000) όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Τα στοιχεία των συμμετεχόντων δε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Η Εταιρεία διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης/συμμετέχων στο διαγωνισμό έχει τη δυνατότητα, αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του.
  1. Περιορισμός ευθύνης εταιρείας.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς. Ρητώς δηλώνεται και αναγνωρίζεται ανεπιφύλακτα από τους συμμετέχοντες στον παρόντα διαγωνισμό πως η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ουδεμία ευθύνη έχει για οποιαδήποτε πλημμέλεια/ζημία/διαφέρον/εμπλοκή/ανωμαλία τυχόν προκύψει από το δώρο που κερδίσουν. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ τυγχάνει απλή διεκπεραιώτρια του παρόντος διαγωνισμού και η σχέση που θα προκύψει σε περίπτωση νίκης μεταξύ του συμμετέχοντος και του προσφέροντος το δώρο φυσικού/νομικού προσώπου είναι πρωτογενής, αυτοτελής και ανεξάρτητη με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ η ευθύνη της οποίας περιορίζεται μόνο στην επιτυχή και διαφανή διεξαγωγή του διαγωνισμού. Όσον αφορά το νικητή της κρουαζιέρας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συνιστά στο νικητή να ελέγξει προσεκτικά το προϊόν προτού προβεί σε οποιουδήποτε τύπου χρήση / λήψη υπηρεσίας και οι συμμετέχοντες ρητώς αποδέχονται πως ουδεμία υπαιτιότητα έχει η διενεργούσα την κλήρωση για οποιαδήποτε διαφορά (αστική/ποινική/διοικητική) προκύψει και απαλλάσσεται από κάθε μορφής αμέλειας/δόλου/τυχηρών/ανωτέρας βίας. Ο νικητής του δώρου αυτού είναι υπεύθυνος για την έκδοση και κατοχή των απαραίτητων ταξιδιωτικών έγγραφων και διαβατηρίου ή νέου τύπου ταυτότητας.
  2. Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού:Oι όροι του παρόντος Διαγωνισμού θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του astrology.gr στο instagram καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.
  1. Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση.

Για την Εταιρεία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved