Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού είναι «τρόπαια» και τους αρέσει

Θέλουν να βλέπουν τους άντρες να «σφάζονται» στην ποδιά τους

Άννα Ζαμάνη
Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού είναι «τρόπαια» και τους αρέσει

Θέλουν να γίνεται χαμός για εκείνες. Να αρέσουν και να τις διεκδικούν. Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού, είναι όμορφες, το ξέρουν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τις βλέπουν οι άντρες ως «τρόπαια» που θέλουν να κατακτήσουν και θέλουν να τα έχουν δίπλα τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΛΕΩΝ

Για να τα λέμε και όλα, για να θέλεις να είσαι «τρόπαιο», σημαίνει ότι είσαι και λίγο νάρκισσος. Και η γυναίκα Λέων είναι. Της αρέσει να αρέσει, να την ποθούν, να τη ζηλεύουν, να την διεκδικούν. Να την θεωρούν την καλύτερη, τη μια και μοναδική. Δεν της αρέσει να τη βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τις άλλες γυναίκες. Θέλει να ξεχωρίζει και -ναι- έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της.

ΖΥΓΟΣ

Η επόμενη… νάρκισσος του ζωδιακού, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την γυναίκα Ζυγό. Θέλει να γίνεται χαμός για εκείνη. Να «σφάζονται» άντρες στην ποδιά της, να την διεκδικούν και να την βλέπουν ως το καλύτερο «τρόπαιο» που θα μπορούσαν να κερδίσουν και να έχουν δίπλα τους. Η γυναίκα Ζυγός ξέρει ότι αρέσει. Ξέρει ότι είναι ποθητή και αυτό την ανεβάζει. Όσο πιο μεγάλο τρόπαιο την θεωρούν, άλλο τόσο ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή της.

ΤΑΥΡΟΣ

Last but not least, η γυναίκα Ταύρος. Παιδί της Αφροδίτης είναι και εκείνη και μοιάζει πάρα πολύ στο κομμάτι αυτό με την γυναίκα Ζυγό. Είναι όμορφη, το ξέρει και θέλει να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά της. Θέλει να είναι το μήλον της έριδος και να την διεκδικούν οι άντρες. Της αρέσει να την θεωρούν «τρόπαιο», γιατί αυτό την κάνει να νιώθει ξεχωριστή και της ανεβάζει την γυναικεία αυτοπεποίθησή της.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved