Γυναίκα Κριός: Μια αληθινή δύναμη, μια γυναίκα που θέλει τα πάντα όλα και τα θέλει τώρα!

Μια γυναίκα που μπορεί να κάνει ό,τι βάλει στο μυαλό της, αλλά και να το τζογάρει, με περισσή ευκολία!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Γυναίκα Κριός: Μια αληθινή δύναμη, μια γυναίκα που θέλει τα πάντα όλα και τα θέλει τώρα!

Αν είσαι γυναίκα Κριός, έχει ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη στον Κριό, αυτό το άρθρο, θα το βρεις πολύ ενδιαφέρον! Δώσε βάση στα 5 παρακάτω σημεία!

  • Κάνεις αυτό που θέλεις, ακόμα κι αν τα μέσα σου, σου λένε ότι δεν το έχεις ψάξει το θέμα και μπορεί να φας τα μούτρα σου! Ε, και; Δικά σου είναι, τα κάνεις ότι θέλεις. Σημασία, έχει να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου και την περηφάνια σου!
  • Διώχνεις περισσότερους πιθανούς εραστές, από όσους κερδίζεις, απλώς και μόνο γιατί… δεν γουστάρεις τα μούτρα τους από την αρχή! Σιγά μην κάτσεις να ψάξεις κάτι παραπάνω: δεν σου κάθισε καλά; Πήρε πόδι με την μια!
  • Πάμε κι ανάποδα! Αν ξετρελαθείς με κάποιο άτομο, δεν το πολυψάχνεις το θέμα, δεν το πολυζαλίζεις! Κάνει βουτιά με το κεφάλι, ανοίγεις την καρδιά σου και το πολύ-πολύ αν κάτι πάει στραβά, θα φύγεις, αφού πρώτα τα κάνεις όλα γυαλί!
  • Δεν περιμένεις θαύματα από τον άλλο που έχεις απέναντί σου, αλλά ΝΑΙ, κάτι περιμένεις! Αν δεν αφήνει πικάντικη γεύση ο άλλος στο στόμα σου, αν δεν κάνει το αίμα σου να κινηθεί, αν δεν εξιτάρει το μυαλό σου, βρε όσο καλός και να είναι, να πάει να γίνει καλύτερος κάπου αλλού! Εσύ, θέλεις να σε κάνει να νιώσεις κάτι δυνατό!
  • Τέλος, αν θελήσει ποτέ να σε πλησιάζει κάποιος, καλό θα ήταν εκτός από την ειλικρίνεια σου, να του δείξεις και τη ζεστασιά των συναισθημάτων σου, ΧΩΡΙΣ να του τα πετάξεις στα μούτρα μαζεμένα, λες και τον πυροβολείς! ΜΗΝ εκτοξεύεις λόγια που πιστεύεις ότι εντυπωσιάζουν, τρομάζουν κι αφοπλίζουν, έτσι απλά και μόνο για να τα πετάξεις! Χαλάρωσε και κάνε ένα βήμα πίσω, κι άσε τον άλλον να έρθει προς τα εσένα…

*Η φωτογραφία είναι φτιαγμένη με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved