Θες να τα ξαναβρείς με την Ψαρίνα: Mission not... impossible!

Έτσι θα την ξανακερδίσεις

Άννα Ζαμάνη
Θες να τα ξαναβρείς με την Ψαρίνα: Mission not... impossible!

Ok! Χωρίσατε και την θέλεις πίσω. Σε νιώθουμε! Λογικό να σε έχει «μαγέψει» με τον τρόπο της και να έχει μπει για τα καλά στην καρδιά σου. Μην απογοητεύεσαι! Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση. Τρόπος για να ξανακερδίσεις μια γυναίκα Ιχθύ υπάρχει κι εμείς θα σου τον αποκαλύψουμε!

Έχεις ήδη καταλάβει ότι ήσουν με μια γυναίκα χαμηλών τόνων. Αν, λοιπόν, θέλεις την ξανακερδίσεις, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να επιδιώξεις μια συνάντηση μαζί της και να προσπαθήσεις να την πείσεις, ανάμεσα σε φωνές και κριτική. Εννοείται ότι θα... φρικάρει. Μίλησέ της ανθρώπινα, ζεστά, συζήτησε ήρεμα μαζί της και μη χάνεις την αισιοδοξία και τη θετική σου ενέργεια. Κυρίως, δείξε της ότι τα αισθήματά σου παραμένουν πολλά, χτυπώντας την ευαίσθητη χορδή της. Ούτε δράμα, ούτε και θυματοποίηση!

Δώσε της λίγο χρόνο, δυο – τρεις βδομάδες, χωρίς καμία επαφή και μετά μπορείς να της ασκήσεις μια μικρή συναισθηματική πίεση. Να της στείλεις ένα μήνυμα ή να της τηλεφωνήσεις να μάθεις πώς είναι και πώς τα περνάει, αλλά και να της υπενθυμίσεις έμμεσα τι ωραίες στιγμές είχατε ζήσει μαζί. Αν την δεις θετική, πρότεινέ της να πάτε μαζί για ένα καφέ, σε ένα θέατρο, σε μια συναυλία ή σε ένα σινεμά, τονίζοντάς της έμμεσα ότι δεν περιμένεις κάτι περισσότερο, απλά να διασκεδάσετε λίγο.

Το πιο πιθανό είναι ότι η Ψαρίνα σου δε νιώθει έτοιμη ή δε θέλει να μιλήσει για τον χωρισμό σας, οπότε το να σταθείς στις λεπτομέρειες και να της ζητήσεις να σου πει τα «πώς» και τα «γιατί» φτάσατε ως εκεί, θα την κάνει να κλειστεί στον εαυτό της. Για να έχεις μια ακόμα ευκαιρία μαζί της, πρέπει να εστιάσεις στα ωραία που κάνατε μαζί και να της δείξεις με πράξεις ότι την σκέφτεσαι. Πχ με ένα λουλούδι, με μια ευγενική χειρονομία.

Τυχαία αγγίγματα, ματιές με νόημα, ακόμα και ένα υπονοούμενο ή ένα αθώο φιλί για καληνύχτα μπορούν να επαναφέρουν στη μνήμη της τις ερωτικές σας στιγμές και να αναζωπυρώσουν το πάθος της. Κι όπως σε κάθε Ιχθύ, ένα ποτηράκι αλκοόλ μπορεί να τον χαλαρώσει και να κάμψει τις αντιστάσεις της.

Το θέμα είναι ότι, αν τα καταφέρεις τελικά και τα ξαναφτιάξετε, μην αφήσεις την καθημερινότητα να σας καταπιεί. Διατήρησε τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό στη σχέση σου.

*Η φωτογραφία είναι φτιαγμένη με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved