Έτσι είναι η τέλεια σχέση για έναν Ταύρο

Αν ρωτήσεις έναν Ταύρο πώς είναι μια τέλεια σχέση, σύμφωνα με τον ίδιο και τις ανάγκες του, θα πάρεις αυτές τις απαντήσεις!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Έτσι είναι η τέλεια σχέση για έναν Ταύρο

Η τέλεια σχέση, θέλει σταθερότητα, εμπιστοσύνη, αλλά προπαντός, ηρεμία. Αν δεν σε εμπιστευτεί ο Ταύρος, δεν θα μπορέσει να ησυχάσει, για να αφεθεί και να κάνει σχέση μαζί σου. Μπορείς να είσαι όσο χαριτωμένος/η θέλεις κι αντέχεις να είσαι. Αλλά με τον τρόπο σου, θα του δείξεις ότι είσαι δεμένος/η με σχοινί μαζί του και η χαριτωμενιά σου, θα εξαντλείται επικοινωνιακά και δεν θα κάνεις καμία λαλακία.

Να πάμε και στο πιο σοβαρό: θέλει την ησυχία του μυαλού του και κατ’ επέκταση και της καρδιάς του. Αφού λοιπόν θα είσαι χαριτωμένος, αλλά ακλόνητος συναισθηματικά και δεμένος/η με τον Ταύρο σου κι αφοσιωμένος/η, τότε θα μπορεί να χαλαρώσει και να ρίξει τις άμυνες και να αφεθεί κι εκείνος με την σειρά του.

Στην τέλεια σχέση, υπάρχει κι η αρχή της απόλαυσης. Την λέξη απόλαυση, αντικατέστησε την με ότι ωραίο υπάρχει: φαγητό, ποτό, ξάπλα, ύπνος, σ€ξ, μασάζ, χάδια, μια καλή ταινία, καλή παρέα, όμορφα μέρη, ωραία αντικείμενα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, πχ, ένα αυτοκίνητο, ένα ωραίο τραγούδι, μια όμορφη παραλία κτλ. Το πιασες το νόημα, έτσι; Ο Ταύρος θέλει να ταΐζει τις αισθήσεις του με ωραία ερεθίσματα!

Υπάρχει και κάτι ακόμα που έχει ανάγκη ο Ταύρος για να είναι απόλυτα ικανοποιημένος μέσα στην σχέση του: θέλει να τον φροντίζεις όπως σε φροντίζει κι εκείνος. Κι αν μου απαντήσεις, «μα δεν τον έχω δει να σκίζεται για εμένα», απλά, ζήτησε του ότι θέλεις. Δεν είναι από τα άτομα που μπαίνει στο μυαλό των άλλων. Χρειάζεται να του επικοινωνήσεις το τι θέλεις. Ο Ταύρος, θέλει, φροντίδα, αγάπη και προδέρμ!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved