Ο Ταύρος είναι το πιο αξιόπιστο ζώδιο και με… αποδείξεις

Θα σου πω σήμερα, γιατί ο Ταύρος είναι by far το πιο αξιόπιστο ζώδιο που υπάρχει.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Ο Ταύρος είναι το πιο αξιόπιστο ζώδιο και με… αποδείξεις

Αν έχεις ωροσκόπο ή Σελήνη στον Ταύρο (ή ακόμα κι Άρη στον Ταύρο), συνέχιζε να διαβάζεις και θα βρεις πολλά σημεία να ταυτιστείς.

Ο Ταύρος είναι ένας άνθρωπος με ένα μυαλό που σκέφτεται ένα πράγμα μονάχα και κολλάει σε αυτό. Ακολουθεί μια ευθεία γραμμή και δεν αποκλίνει ποτέ. Αν σου πει ότι θα κάνει κάτι, θα το κάνει. Αν σου πει ότι δεν θα το κάνει, δεν θα το κάνει. Έχει τους δικούς του ρυθμούς, οκ, το παραδέχομαι, αλλά ο λόγος του, είναι συμβόλαιο.

Δεν φοβάται να πει «όχι». Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι αν σου πει «ναι», όταν του ζητήσεις κάτι, τότε αυτό ισχύει. Διαφορετικά, απλώς θα σου πει «όχι» κατάμουτρα, χωρίς μάλιστα να στο γλυκάνει ή να σου δικαιολογηθεί. Μοιάζει σκληρό, είναι όμως απόλυτα ηθικό κι έτσι δεν απαξιώνει τη δύναμη του λόγου του.

Βρίσκει πάντοτε τη δύναμη και κουράγιο αυτό που έχει πει ότι θα κάνει και δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Μπορεί να λιώσει τον εαυτό του, να τον βάλει και δεύτερο και τρίτο, αλλά δεν θα δώσει ποτέ σε κανέναν το δικαίωμα να αμφισβητήσει την πρόθεση του.

Είναι αξιόπιστος, γιατί ο Ταύρος, είναι προβλέψιμος. Δεν είναι κακό αυτό, απεναντίας, δουλεύει υπέρ του. Ξέρεις τι να περιμένεις από έναν Ταύρο και για να είμαι και σωστή, το ίδιο θέλει κι εκείνος από εσένα. Να ξέρει ότι η συμπεριφορά σου, σε βάθος χρόνου, θα είναι σταθερή.

Τέλος, ο Ταύρος, αντέχει. Κι επειδή αντέχει κι είναι σταθερή παρουσία, τρέχουμε όλοι εκεί για να μας βοηθήσει, να μας σώσει, να στηριχτούμε πάνω του. Δεν ξέρω τελικά πόσο καλό κάνουν στον ίδιο τον Ταύρο, οι μνημειώδεις αντοχές του, όμως, εμείς, σε εκείνον καταλήγουμε πάντοτε. Και σχεδόν χωρίς εξαίρεση, πάντα μας βοηθάει.

Καλές αντοχές, Ταύρε…

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved