Αυτά τα ζώδια κερδίζουν αμέσως την εμπιστοσύνη σου

Με το χαίρω πολύ, σε έχουν κερδίσει

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια κερδίζουν αμέσως την εμπιστοσύνη σου

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που παρότι δεν τους ξέρεις καθόλου, όταν τους συναντάς πρώτη φορά, καταφέρνουν να κερδίσουν αμέσως την εμπιστοσύνη σου. Σε κάνουν να χαλαρώσεις, να τους ανοιχτείς και να τα συμπαθήσεις. Νιώθεις οικεία και μια άνεση να τους μιλήσεις, να συνεργαστείς μαζί τους ή απλά να τα συναναστραφείς. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να σου τα αναλύσουμε:

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ο τέλειος διπλομάτης και μανούλα στις δημόσιες σχέσεις. Είναι ο άνθρωπος που με ένα χαμόγελο θα σε κερδίσει. Θα σε κάνει να νιώσεις άνετα, θα σου συμπεριφερθεί με ευγένια και θα "λυθείς". Είναι ο τρόπος που θα σου μιλήσει, είναι ο τόνος της φωνής του και η όλη του στάση και συμπεριφορά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς με το χαίρω πολύ θα προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις ότι τον γνωρίζεις χρόνια. Έχει τον τρόπο να σε κάνει να νιώσεις κι εσύ μέρος του συνόλου, ότι ανήκεις στην ομάδα, ότι είσαι ένας από όλους. Θα σου δείξει στήριξη, θα σε καθοδηγήσει, θα σε καλοπιάσει. Γενικά ο τόνος της φωνής του και οι ευγενικοί του τρόποι θα σε κερδίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει μια πολύ ευγενική στάση απέναντι σε κάθε άνθρωπο που γνωρίζει για πρώτη φορά. Τον κάνει να νιώθει άνετα, του συμπεριφέρεται σαν να είναι μέλος της παρέας για χρόνια και τον κάνει να χαλαρώσει και να τον εμπιστευτεί. Ο Καρκίνος στην ζωή του γενικά θέλει να δημιουργεί «οικογενειακό» κλίμα κι έτσι θέλει όλοι να νιώθουν μέλη αυτής της «οικογένειας», είτε έχει να κάνει με επαγγελματικές σχέσεις, είτε φιλικές.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved