Ζώδια Σήμερα 28/04: Κράτα μικρό καλάθι

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 28/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 28/04: Κράτα μικρό καλάθι

Κυριακή, 28/04/2024

Η Σελήνη, μέχρι το μεσημέρι, θα βρίσκεται στον Τοξότη, ωστόσο, το πρωινό ξεκίνημα δε θα είναι και τόσο ευχάριστο, εξ αιτίας του τετραγώνου της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Καλό θα ήταν να κρατήσουμε μικρό καλάθι, καθώς είναι πιθανό να πετάμε στα σύννεφα και τίποτα από αυτά που πιστεύουμε ή περιμένουμε να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο πολύς ενθουσιασμός οδηγεί σε διαψεύσεις και η αισιοδοξία σε αυταπάτες, οπότε εύκολα μπορεί να την πατήσουμε ή να μας παρασύρει ο συναισθηματισμός και να νιώσουμε πράγματα που μετά από λίγο δε θα ισχύουν, απογοητεύοντας κάποιους ανθρώπους.

Μετά, περνά στον Αιγόκερω, που έτσι κι αλλιώς θα λειτουργήσει «κατασταλτικά», επαναφέροντάς μας στην πραγματικότητα. Παρότι όμως θα πιεστούμε, ίσως βάλουμε και στην άκρη κάποια θέλω μας, προκειμένου να γίνουν όλα όσα αναλάβαμε, το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, ένα χάος, μια καθόλου... δημιουργική ασάφεια θα επικρατεί στη δουλειά, τη σχέση ή το σπίτι σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να πάτε πάσο και να μην επιχειρήσετε να λύσετε τα θέματά σας σήμερα γιατί άκρη δε θα βγάλετε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, εφ’ όσον το ένστικτό σας «κλωτσάει», ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε αν ό,τι σας παρουσιάζεται είναι ευκαιρία ή απόπειρα εκμετάλλευσής σας στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας.

Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, είναι η μέρα σας και μάλιστα είστε η επιτομή της υπομονής και της συνέπειας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, αφήστε κατά μέρος ανασφάλειες και ενδοιασμούς και θα τα καταφέρετε άψογα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί του α’ δεκαημέρου, έχετε ένα σωρό δουλειές και υποχρεώσεις να διευθετήσετε και δε θα σας μείνει καθόλου ελεύθερος χρόνος. Ακόμα και αν νιώθετε ότι δεν αντέχετε άλλο, μην τα παρατήσετε γιατί μετά θα σας έρθουν όλα μαζεμένα.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, δεν είστε χαλαροί κι ανέμελοι κι αυτό ισχύει πρώτα για τα οικονομικά και μετά για τα ερωτικά σας. Έχετε καταλάβει ότι μετά από κάθε άστοχη ενέργειά σας, αυτός που την πληρώνει είστε εσείς γι’ αυτό συνεχίστε να κρατάτε το μέτρο και δε θα χάσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved