Πες μου πού έχεις το Ποσειδώνα σου να σου πω πού είσαι delulu

Σε ποιον τομέα της ζωής σου, θολώνει η κρίση σου;

Παπασταύρου Λίντα
Πες μου πού έχεις το Ποσειδώνα σου να σου πω πού είσαι delulu

Είναι σημαντικό να βρεις πού έχεις τον Ποσειδώνα σου στο προσωπικό σου ωροσκόπιο (Αν δεν ξέρεις σε ποιον οίκο έχεις τον Ποσειδώνα σου, μπορείς να το βρεις εδώ). Και αυτό γιατί η θέση του Ποσειδώνα τόσο στο χάρτη του καθενός και της καθεμιάς, όσο και σαν διέλευση από έναν οίκο, είναι πολύ σημαντική, καθώς παρέχει πληροφορίες σε ποιον τομέα... Ας δούμε, λοιπόν, πώς ερμηνεύεται ο Ποσειδώνας σε κάθε Οίκο!

Ποσειδώνας στον 1ο Οίκο:

Το τι πιστεύει για τον εαυτό του το άτομο που έχει Ποσειδώνα στον 1ο οίκο και το πώς το βλέπουν οι άλλοι είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του σωστό, μια χαρά, "καλό παιδί" κι οι άλλοι υποκριτή ή "ψεύτικο". Μια πιστεύει ότι είναι... βασιλιάς/βασίλισσα και μια θύμα των περιστάσεων, που οι άλλοι εκμεταλλεύονται.

Ποσειδώνας στον 2ο Οίκο:

Εδώ το άτομο δεν έχει καμία... επαφή με την πραγματικότητα, όσον αφορά στα υλικά και συναισθηματικά θέματα. Έχει μια μόνιμη... διαρροή εσόδων, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να κοροϊδέψει, χωρίς να το καταλάβει, αλλά και εν γνώσει του, προκειμένου να... πουλήσει έρωτα ή να κερδίσει χρήματα ή αισθήματα.

Ποσειδώνας στον 3ο Οίκο:

Το άτομο με Ποσειδώνα στον 3ο οίκο πλασάρει με ευκολία όποια εικόνα θεωρεί κολακευτική και συμπαθή για εκείνο, είναι συχνά αφηρημένο, το μυαλό του χαοτικό και δεν έχει καλή σχέση με τον χώρο και τον χρόνο. Επίσης, άλλα ακούει ή βλέπει, άλλα μεταφέρει. Μπορεί να του εμφανιστούν κάποια στιγμή συγγενείς που δεν ήξερε καν την ύπαρξή τους.

Ποσειδώνας στον 4ο Οίκο:

Η εικόνα που έχει για την οικογένεια, το σπίτι, την πατρίδα ή τη μάνα του είναι συχνά θολή και μπερδεμένη ή εκτός πραγματικότητας. Αυτή η θέση (Ποσειδώνας στον 4ο οίκο σε γενέθλιο χάρτη), συχνά συναντάται σε άτομα που είναι υιοθετημένα ή σε άτομα με "περίεργη" καταγωγή, πχ εξώγαμα, αγνώστου μητρός ή πατρός ή με μπλεγμένα περιουσιακά.

Ποσειδώνας στον 5ο Οίκο:

Αν το ατόμο δεν είναι εκπρόσωπος κάποιας τέχνης, που είναι συνηθισμένη θέση σε γενέθλια ωροσκόπια, τότε όλη η θολούρα και το χάσιμο αφορά στην ερωτική του ζωή κι εδώ το delulu παίρνει άλλες διαστάσεις. Πιθανό είναι και να είναι άπιστο ή να βγάζει προς τα έξω ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είναι.

Ποσειδώνας στον 6ο Οίκο:

Αν δεν ασχολείται με νοσηλευτική, ιατρική, θεραπείες ή άλλο σχετικό επάγγελμα, τότε δε μιλάμε για άτομο "σκληρά εργαζόμενο". Συνήθως λουφάρει, προφασίζεται διάφορα για να αποφύγει ευθύνες και υποχρεώσεις ή καπελώνει κόσμο, έχει όμως την "έξωθεν καλή μαρτυρία".

Ποσειδώνας στον 7ο Οίκο:

Το άτομο εδώ είναι αφέλες, όσον αφορά σε όλες τις σχέσεις του, εύπιστο ή απατεώνας ολκής, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. Και ο Ποσειδώνας στον 7ο είναι μια θέση που δείχνει απιστία, είτε προς είτε από το πρόσωπο του συγκεκριμένου ατόμου. Ονειρεύεται ένα παραμυθένιο γάμο, ως προς την τελετή ή ως προς διαβίωση, όταν εμφανίζονται όμως προβλήματα απογοητεύεται.

Ποσειδώνας στον 8ο Οίκο:

Αν ήμουν πλούσιος... Αυτό σκέφτεται συνήθως το συγκεκριμένο άτομο και κάνει όνειρα και σχέδια τρελά για λεφτά, που μπορεί, μπορεί και να μην αποκτήσει. Από την άλλη, το "δικό μου" και το "δικό σου" δεν υφίσταται, αφού δεν αναγνωρίζει σαφή όρια, οπότε υπάρχει η πιθανότητα "κλοπής", "απάτης" παίζει..

Ποσειδώνας στον 9ο Οίκο:

Το καλύτερο για το συγκεκριμένο άτομο είναι να ταξιδεύει, να γνωρίζει νέες κουλτούρες, θρησκείες και πολιτισμούς, γιατί στις πραγματικές/γήινες επαφές του πέφτει από τον ένα επιτήδειο στον άλλο. Εύκολα παραμυθιάζεται κι αν δεν προσέξει, ίσως βρεθεί μπλεγμένο σε αιρέσεις, σέκτες κλπ.

Ποσειδώνας στον 10ο Οίκο:

Αν κάποιος είναι τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, ηθοποιός ή σκηνοθέτης, ζωγράφος κλπ είναι μια καταπληκτική θέση, καθώς μπορεί να γίνει διάσημος και η τέχνη του να αναγνωριστεί. Αν όχι, ισχύει ό,τι και στον Ποσειδώνα στον 6ο. Επαγγελματίας "ψεύτης", αναξιόπιστος και με ψώνιο..

Ποσειδώνας στον 11ο Οίκο:

Έρωτες και φιλίες και μπερδεμένες καταστάσεις μεταξύ των δύο είναι συχνό φαινόμενο με αυτή τη θέση, όπως επίσης, εξαπατήσεις και εκμετάλλευση από ή προς φίλους, ομάδες, κόμματα, κλπ, λόγω ευπιστίας ή αφέλειας.

Ποσειδώνας στον 12ο Οίκο:

Οραματιστές, υπνωτιστές, ψυχολόγοι/ψυναναλυτές/ψυχίατροι ή άτομα που έχουν σχέση με ιδρύματα έχουν Ποσειδώνα στον 12ο οίκο τους, στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους. Από την άλλη, αν υπάρχουν δυσαρμονικές όψεις με προσωπικούς πλανήτες δείχνει τον... εγκλεισμό του ατόμου σε κάποιο ίδρυμα ή ότι πάσχει από κάποια σχετική νόσο. Επιπλέον, σε light εκδοχή, μπορεί να φαντασιώνεται διάφορα που δεν ισχύουν ή να κοιμάται άπειρες ώρες και για να ξεφεύγει από την πραγματικότητα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved