Πες μου πού έχεις το Πλούτωνά σου να σου πω πού θα αναγεννηθείς από τις στάχτες σου

Σε ποιον τομέα της ζωής σου καλείσαι να κάνεις restart;

Παπασταύρου Λίντα
Πες μου πού έχεις το Πλούτωνά σου να σου πω πού θα αναγεννηθείς από τις στάχτες σου

Είναι σημαντικό να βρεις πού έχεις τον Πλούτωνά σου στο προσωπικό σου ωροσκόπιο (Αν δεν ξέρεις σε ποιον οίκο έχεις τον Πλούτωνά σου, μπορείς να το βρεις εδώ). Και αυτό γιατί η θέση του Πλούτωνα τόσο στο χάρτη του καθενός και της καθεμιάς, όσο και σαν διέλευση από έναν οίκο, είναι πολύ σημαντική, καθώς παρέχει πληροφορίες σε ποιον τομέα

Ας δούμε, λοιπόν, πώς ερμηνεύεται ο Πλούτωνας σε κάθε Οίκο!

Πλούτωνας στον 1ο Οίκο:

Το άτομο με τον Πλούτωνα στον 1ο οίκο δείχνει αρκετά "σκοτεινό" και απόμακρο. Εκτός του ότι "σκανάρει" τους πάντες, αρκετά συχνά έχει "αυτοκαταστροφικές" τάσεις, είναι ή του ύψους ή του βάθους, έχει όμως απίστευτη δύναμη και αντοχή για να τα μηδενίσει όλα στην προσωπική του ζωή και να τα ξαναφτιάξει από το μηδέν.

Πλούτωνας στον 2ο Οίκο:

Εδώ το restart αφορά στα συναισθήματα και στα υλικά αγαθά. Το συγκεκριμένο άτομο, από το τίποτα, μπορεί να βρεθεί με πολλά, ωστόσο, δύσκολα ευχαριστιέται, αφού τα θέλει όλα και στον υπέρτατο βαθμό, γίνεται κτητικό και ασυμβίβαστο.

Πλούτωνας στον 3ο Οίκο:

Μοιάζει με τον Πλούτωνα στον 1ο οίκο. Το άτομο έχει το ίδιο "σκοτεινό" παρουσιαστικό και εσωστρέφεια, που δημιουργεί ερωτήματα στους άλλους, είναι απόλυτο σε ιδέες και νοοτροπία και δύσκολα αλλάζει μυαλά. Δεν αποκλείεται να ξεκόψει κάθε επαφή με συγγενικά πρόσωπα ή του περίγυρου ή να βιώσει αρνητικές εμπειρίες, μέσα από τις "δυστυχίες" τους.

Πλούτωνας στον 4ο Οίκο:

Η οικογένεια του συγκεκριμένου ατόμου θα στιγματιστεί από διάφορα γεγονότα, απώλειες, ενδεχομένως και οικονομικές δυσκολίες. Ίσως προέρχεται απο γονείς βασανισμένους ή που θέλουν να έχουν τον έλεγχό του. Κάποια στιγμή θα τα "πετάξει όλα και όλους από πάνω του" είτε με είτε χωρίς τη θέλησή του, για να "οικοδομήσει" από την αρχή.

Πλούτωνας στον 5ο Οίκο:

Στην ερωτική του ζωή και στα παιδιά του, το άτομο με Πλούτωνα στον 5ο είναι απόλυτο και ασυμβίβαστο. Ή θα είναι όπως ακριβώς τα θέλει τα πράγματα ή θα μείνει μόνο, αποφεύγοντας τους έρωτες και τα ειδύλλια. Δεν αποκλείεται, κάποια στιγμή, να αποφασίσει να μην κάνει παιδιά, για να μην τα φέρει σε έναν τέτοιο κόσμο. Αν κάνει, θα γδάρει ζωντανό όποιον/α το πειράξει.

Πλούτωνας στον 6ο Οίκο:

Αρκετά θέματα θα έχει με συναδέλφους, υπαλλήλους και γενικά με την εργασία του το συγκεκριμένο άτομο, που είναι αφοσιωμένο και "πιστό σκυλί", που εύκολα όμως μπορεί να τα φέρει όλα ανάποδα, αν φορτώσει ή διαπιστώσει ότι πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του. Το σίγουρο είναι ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Πλούτωνας στον 7ο Οίκο:

Δύσκολα συνεργάζεται, δύσκολα κάνει σχέσεις το συγκεκριμένο άτομο, καθώς η έλλειψη εμπιστοσύνης, η καχυποψία του και το ότι "βλέπει" κρυφούς εχθρούς δεν το αφήνει να ζήσει, από το φόβο μήπως πληγωθεί. Είναι απόλυτο και είτε θα μείνει μόνο για μια ζωή είτε θα είναι στο πλευρό ενός προσώπου για μια ζωή, ερωτικά ή επαγγελματικά.

Πλούτωνας στον 8ο Οίκο:

Το σεξ και το χρήμα είναι τα στοιχεία που κάνει focus το συγκεκριμένο άτομο, που από άφραγκο μπορεί να καταλήξει πάμπλουτο, με τη στρατηγική και την επιμονή του και από μόνο, sex machine. Ζήλια, κτητικότητα, αποκλειστικότητα, αλλά και πίστη και αφοσίωση μέχρι τέλος το χαρακτηρίζουν.

Πλούτωνας στον 9ο Οίκο:

Είναι το άτομο που θα ρίξει "μαύρη πέτρα" πίσω του, αν τύχει να μεταναστεύσει, αλλά και αυτό που μισεί τα ταξίδια και τις διαφορετικές κουλτούρες, φιλοσοφίες και αντιλήψεις από τις δικές του. Του αρέσει να ψάχνει και να βρίσκει μυστικά και αλήθειες και είναι απόλυτο στις πεποιθήσεις του. Δεν βγαίνει εύκολα εκτός χώρας ή πόλης.

Πλούτωνας στον 10ο Οίκο:

Θα μπορούσε να αποκτήσει φήμη και εξουσία στον απόλυτο βαθμό, αφού δε στερείται ούτε στοχοπροσήλωσης, ούτε δύναμης και αντοχής. Από την άλλη βέβαια, μπορεί να γίνει διάσημο για λάθος λόγους. Θα κρατήσει με νύχια και με δόντια μια επιχείρηση, σε σημείο που μπορεί να καταστραφεί οικονομικά, γιατί δε δέχεται την ήττα.

Πλούτωνας στον 11ο Οίκο:

Λίγες ομάδες, ελάχιστους στενούς φίλους, παρέες των δύο-τριών ατόμων, μέρη που συχνάζουν λίγοι και εκλεκτοί χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο άτομο. Δεν είναι κοινωνική πεταλούδα, ωστόσο, μπορεί να βγάλει μια πολύ ελκυστική και ακαταμάχητη πλευρά, αν σκοπεύει κάπου συγκεκριμένα ή έχει να κερδίσει κάτι.

Πλούτωνας στον 12ο Οίκο:

Η ψυχολογία και οι δυνάμεις του συγκεκριμένου ατόμου είναι ή του ύψους ή του βάθους, στα Τάρταρα ή στο Θεό. Έχει τεράστιες αντοχές, αρκετά πισώπλατα μαχαιρώματα και βιώματα δυσάρεστα που του καθορίζουν την πορεία της ζωής του. Δεν το δείχνει, αλλά παρατηρεί και καταγράφει τα πάντα, ανακαλύπτει συνεχώς "βρωμιές" και "αμαρτίες", δεν του ξεφεύγει τίποτα και η πρότερη κακή εμπειρία του δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved