Τα μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας: Χαμένα αντικείμενα-Ενδείξεις ανεύρεσης του αντικειμένου

Ποιες είναι οι σημαντικότερες ενδείξεις

Δέσποινα Γιαννακοπούλου
Τα μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας: Χαμένα αντικείμενα-Ενδείξεις ανεύρεσης του αντικειμένου

Οι σημαντικότερες ενδείξεις που επιζητούμε σ' έναν ωριαίο χάρτη για να προβλέψουμε την ανεύρεση των απωλεσθέντων, είναι οι εξής:

-Ο κυβερνήτης του 2ου οίκου να είναι τοποθετημένος στον 1ο οίκο. Αυτό αποτελεί μια πρώτη ένδειξη ότι το αντικείμενο "πάει να συναντήσει" τον ερωτώντα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο 1ος οίκος σημειοδοτεί τους χώρους που βρίσκονται πολύ κοντά στον ερωτώντα, οπότε ο κυβερνήτης του 2ου τοποθετημένος στον 1ο συμβολίζει, συχνά, τον πιθανό χώρο ή την απόσταση στην οποία βρίσκεται το αντικείμενο.

- Η Σελήνη να έχει συγκλίνουσα όψη με τον ωροσκόπο ή τον κυβερνήτη του ωροσκόπου.

- Η Σελήνη να σχηματίζει συγκλίνουσα όψη με τον δικό της κυβερνήτη.

- Τα δύο Φώτα, Ήλιος και Σελήνη, να βρίσκονται σε αρμονική όψη μεταξύ τους, ή το ένα από τα δύο να σχηματίζει ευνοϊκή συγκλίνουσα όψη με την ακμή του 2ου οίκου.

- Ένα από τα Φώτα, κατά προτίμηση ο Ήλιος, να είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο και να μην προσβάλλεται.

- Ένας από τους αγαθοποιούς πλανήτες, ο Δίας ή η Αφροδίτη, να είναι τοποθετημένος στον 1ο οίκο του ερωτώντας. (Αν είναι και οι δύο, ακόμα καλύτερα.)

- Ο κυβερνήτης του 4ου οίκου να βρίσκεται στον 1ο οίκο.

- Ο κυβερνήτης του 2ου οίκου να είναι γωνιακός, διότι η γωνιακή θέση του αποτελεί μία από τις ισχυρότερες ενδείξεις ανεύρεσης του αντικειμένου.

- Τα δύο Φώτα να βρίσκονται πάνω από τον ορίζοντα.

- Ο κυβερνήτης του 2ου οίκου να είναι ανάδρομος. Τις περισσότερες φορές, η ανάδρομη κίνηση του σημειοδότη πλανήτη υπονοεί ότι το χαμένο αντικείμενο "θα επιστρέψει".

- Ο κυβερνήτης του 2ου οίκου να σχηματίζει όψη με ανάδρομο πλανήτη· να έχουμε, δηλαδή, αμοιβαία συγκλίνουσα όψη. Τότε, η ανεύρεση πραγματοποιείται ξαφνικά και απροσδόκητα.

emvolimi-2.jpg

Ενδείξεις ανεύρεσης του αντικειμένου έχουμε επίσης όταν οι κύριοι σημειοδότες του χάρτη κινούνται γρήγορα, αφού σε αυτή την περίπτωση επιταχύνονται οι διαδικασίες - ακόμα περισσότερο, αν οι σημειοδότες βρίσκονται σε παρορμητικά ζώδια.

Το στοιχείο που θα διευκόλυνε, βέβαια, όλα τα προηγούμενα θα ήταν η ύπαρξη αμοιβαίων ή μεικτών υποδοχών μεταξύ των σημειοδοτών. Προτιμότερες είναι οι υποδοχές από κυριαρχία, έξαρση ή τριπλότητα, διότι δίνουν μεγαλύτερες ελπίδες ανεύρεσης.

Επιπλέον, συνιστάται η εξέταση του κλήρου της ανεύρεσης (Σελήνη & ακμή 4ου οίκου & κυβερνήτης ωροσκόπου). Συχνά, τόσο ο ίδιος ο κλήρος όσο και ο κυβερνήτης του βοηθούν καθοριστικά στην ανεύρεση του αντικειμένου.

Παρατήρηση: Αντί να εστιάζει κάποιος στο πού έχει "κρυφτεί" το αντικείμενο, είναι προτιμότερο να ξεκαθαρίσει αρχικά εάν υπάρχει δυνατότητα ανεύρεσής του. Έτσι, θα διαπιστωθεί αν ο ερωτών "ενώνεται" εντέλει με το χαμένο αντικείμενο. Εφόσον δεν υπάρχουν ανάλογες ενδείξεις στο χάρτη, προς τι η άσκοπη αναζήτηση;

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΩΡΙΑΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

*Απαγορεύεται η χρήση, αναδημοσίευση ή αντιγραφή πινάκων, καθώς υπόκεινται στον Νόμο 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας

*Οι φωτογραφίες έχουν δημιουργηθεί με AI

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved