Τα μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας: Ο απαχθείς γνωρίζει τον απαγωγέα

Γνωρίζονταν απαχθείς και απαγωγέας; Υπάρχουν ενδείξεις απελευθέρωσης;

Δέσποινα Γιαννακοπούλου
Τα μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας: Ο απαχθείς γνωρίζει τον απαγωγέα

(Συνέχεια από το προηγούμενο)

- Εάν ο σημειοδότης των απαγωγέων συνδέεται με τον σημειοδότη του απαχθέντος, τότε οι απαγωγείς είναι γνωστοί του. Αν ο σημειοδότης του απαχθέντος συνδέεται και με τον πλανήτη που εξουσιάζει τον σημειοδότη των απαγωγέων, αυτό σημαίνει ότι ο απαχθείς γνωρίζει τον "εγκέφαλο" της απαγωγής.

- Αν οι δύο σημειοδότες (του απαγωγέα και του απαχθέντος) έχουν ευνοϊκή όψη μεταξύ τους, και, προ πάντων, αν ο σημειοδότης του απαγωγέα βρίσκεται στον 1ο οίκο του απαχθέντος, οι δυο τους γνωρίζονται, και μάλιστα ο απαγωγέας είναι εξοικειωμένος με το χώρο του απαχθέντος.

Ας δούμε ένα παράδειγμα:

Σε μια ωριαία ερώτηση, ο απαχθείς αντιπροσωπεύεται από τον 7ο οίκο

του χάρτη που καταστρώνεται. Ο 7ος παράγωγος οίκος, των φανερών εχθρών του απαχθέντος (1ος του ωριαίου χάρτη), έχει ακμή στο ζώδιο του Ταύρου, συνεπώς κυβερνάται από την Αφροδίτη. Από τον ίδιο πλανήτη κυβερνάται και ο 12ος παράγωγος οίκος, των κρυφών εχθρών, με ακμή στο ζώδιο του Ζυγού.

Η Αφροδίτη, η οποία εκπροσωπεί τόσο τους φανερούς όσο και τους κρυφούς εχθρούς, είναι τοποθετημένη στον 1ο οίκο του απαχθέντος. Πρόκειται, δηλαδή, για μια ιδιάζουσα περίπτωση, διότι οι οίκοι που υποδηλώνουν, εν δυνάμει, τους απαγωγείς σημειοδοτούνται από τον ίδιο πλανήτη, ο οποίος τυγχάνει να βρίσκεται στον οίκο του απαχθέντος. Εδώ, ο χάρτης μάς λέει, λοιπόν, ότι ο απαχθείς γνώριζε τον απαγωγέα του, είτε υποπτευόταν τις προθέσεις του είτε όχι.

1727345645424-653210078-777a.jpg

Ενδείξεις απελευθέρωσης

Για να απελευθερωθεί κάποιο άτομο που έχει απαχθεί και κρατείται όμηρος, πρέπει να υπάρχουν ορισμένες βασικές ενδείξεις στον ωριαίο χάρτη, όπως:

α) Τα δύο Φώτα να είναι σε ευνοϊκή συγκλίνουσα όψη μεταξύ τους.

β) Παράλληλα με αυτή την όψη, τα δύο Φώτα πρέπει να διαμορφώνουν ευνοϊκή όψη με τον σημειοδότη του ομήρου, δηλαδή "να τον βλέπουν". Αν δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, εξετάζουμε μήπως η όψη των Φώτων γίνεται με τον πλανήτη που εξουσιάζει τον σημειοδότη του ομήρου.

γ) Να υφίσταται συγκλίνουσα όψη τού σημειοδότη του απαχθέντος με τον κυβερνήτη του δικού του 4ου παράγωγου οίκου. Πρόκειται για μια όψη πολύ σημαντική, διότι υποδεικνύει την επιστροφή στο σπίτι του.

δ) Ο σημειοδότης του ομήρου και ο σημειοδότης του απαγωγέα να είναι σε ευνοϊκή όψη και, επιπλέον, με ανταλλαγή θεμελιωδών δυνάμεων. Σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να υπάρχει "καλή χημεία" μεταξύ τους, πράγμα που είναι πιθανό να οδηγήσει σε θετικές συνεννοήσεις και να βοηθήσει στην αίσια εξέλιξη της υπόθεσης.

8888.jpg

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΩΡΙΑΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

*Απαγορεύεται η χρήση, αναδημοσίευση ή αντιγραφή πινάκων, καθώς υπόκεινται στον Νόμο 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας

*Οι φωτογραφίες έχουν δημιουργηθεί με AI

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved