H Ελεονώρα και η άλλη

Το ωροσκόπιό της (Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στον Κριό) παρουσιάζει αντιφάσεις και αυτό είναι και το σπουδαίο της υπόθεσης.

H Ελεονώρα και η άλλη
121305_copy_2

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στην τηλεόραση. Το πανελλήνιο την έμαθε ξαφνικά από την εισβολή της σχεδόν στον Πρωινό Καφέ. Σχεδόν κοριτσάκι ήταν, όταν πήρε το τιμόνι από την προκάτοχό της, βαρύ πυροβολικό του ANT1 και χρυσό όνομα της τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη, κάτι που δημιουργούσε αυτόματα συνειρμό ανταγωνισμού και σύγκρισης. Η Ελεονώρα όμως δεν φοβήθηκε. Με την αθωότητά της αλλά συγχρόνως την μόρφωσή της και τον τσαγανό της κατόρθωσε να φτάσει το Πρωινό στα ίδια επίπεδα με υψηλές θεαματικότητες και με πολλές πρωτιές.

Το στυλ που έχει δημιουργήσει αυτή την στιγμή στη δική της εκπομπή είναι μοναδικό. Το STAR είναι το κανάλι που της έδωσε την ευκαιρία να κάνει πολλά, από παρουσίαση καλλιστείων, ειδήσεις, πρωινή εκπομπή και τώρα μεσημεριανή. Σε όλα αυτά είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα και πάντα κατόρθωνε να έχει μεγάλη απήχηση σε αυτό που κάνει. Η Ελεονώρα πάντως είναι ένα άτομο που δουλεύει με τον εαυτό της και δεν τον αφήνει πίσω στις εξελίξεις και στις νέες καταστάσεις. Με τις εντυπωσιακές αλλαγές που κάνει τα τελευταία χρόνια στην εμφάνισή της, αλλά και το προσωπικό της στυλ, δείχνει την εντύπωση ενός ατόμου που είναι μπροστά και αντιλαμβάνεται τουλάχιστον από στιλιστικής άποψης ότι ο χώρος που δουλεύει χρειάζεται ανανέωση και πρωτοπορία.

meleti_mesa
123430_copy_1


Από την άλλη, τα ερωτικά της δεν απασχόλησαν ολοσέλιδα του Τύπου γιατί ήταν πάντα ένα κορίτσι με πολύ διακριτική προσωπική ζωή. Εκτός από τον Γιάννη Ολζιέρσκι που ήταν ο μόνιμος σύντροφός της για αρκετά χρόνια, δεν έχει εμφανιστεί με άλλο πρόσωπο και πάντα στις συζητήσεις της έδειχνε άτομο πολύ ρομαντικό και πιστό. Μετά τον χωρισμό της, προτίμησε να μείνει μόνη για αρκετό καιρό γιατί δεν ήθελε να ξεκινήσει μία σχέση μόνο για τη σχέση. Ήθελε το καινούργιο πρόσωπο να επικοινωνεί αληθινά μαζί της και να υπάρχει μια καθαρότητα ανάμεσά τους.

Τώρα ερχόμαστε να αναλύσουμε το ωροσκόπιο της. Η Ελεονώρα είναι Παρθένος με Ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στον Κριό. Το ωροσκόπιο παρουσιάζει αντιφάσεις και αυτό είναι και το σπουδαίο της υπόθεσης. Το ζώδιο της Παρθένου δείχνει ότι στο βάθος είναι μια σεμνή και ήσυχη κοπέλα με μέθοδο, οργάνωση και διάθεση για να προσφέρει και να βοηθάει κάθε πρόσωπο που έχει πρόβλημα. Δεν της αρέσει να προκαλεί αλλά τελικά η ίδια γίνεται αρκετές φορές επίκεντρο πολλών εξελίξεων και ανατροπών. Το άλλο της πρόσωπο το δείχνει η Σελήνη στον Κριό που είναι το υποσυνείδητο, δηλαδή η κρυμμένη δύναμη που βγαίνει ξαφνικά και αναζητά την πρωτιά, την παρόρμηση, την εκκεντρικότητα, την διάθεση να ξεχωρίζει και να παίρνει τα ηνία πολλών καταστάσεων. Ο καρμικός συνδυασμός των δυο ζωδίων, Παρθένου και Κριού, και σε συνδυασμό με τον Ωροσκόπο τον Τοξότη φέρνει έντονα αποτελέσματα και δημιουργεί καταστάσεις ενίοτε πιεστικές στα άτομα.

121258_copy

Για να τα καταφέρει, αφού δεν είναι συμβατά τα δύο ζώδια του Ήλιου (Παρθένος) και της Σελήνης (Κριός), το άτομο θα πρέπει να δουλέψει
πολύ σκληρά για να χειριστεί όλες αυτές τις ιδιότητες και να τις βάλει σε πρακτική εφαρμογή στην ζωή του
, εφόσον φαινομενικά δεν συναντιούνται πουθενά σαν πράξη και στόχος, ιδιαίτερα αν δεν βρει το πρόσωπο που θα βοηθήσει να τις εκτονώσει και να ανακαλύψει κάτι που του αρέσει και το αγαπάει. Ευτυχώς, η Ελεονώρα κατόρθωσε να συνδυάσει την πρωτοπορία με την προσφορά και την υπηρεσία κάτι που είναι δύσκολο στο άτομο και όπως βλέπετε έχει δημιουργηθεί ένα καλό αποτέλεσμα από την ένωση των δύο ενεργειών.

Από την άλλη, ο Ωροσκόπος Τοξότης δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να είναι ελεύθερα και ανεξάρτητα, με τάση για άθληση, μεγάλη πίστη στον Θεό και διάθεση για πολλές γνώσεις που θα προσφέρουν στο άτομο εξέλιξη και πρόοδο.

Θέλω να αντιληφθείτε πως λειτουργεί ένας Αστρολογικός χάρτης και τη δύναμη που έχει το κάθε άτομο μέσα του, όταν θέλει να πάρει στα χέρια του το πεπρωμένο του και να δουλέψει για να ολοκληρώσει ακόμα και τις πιο αντίξοες ζωδιακές ενέργειες που διέπουν τη ζωή. Η Ελεονώρα βρήκε ένα δικό της τρόπο και το έβγαλε προς τα έξω.

Εκεί, μακριά από το star system και την ζωή των Media stars, ζούμε και αναπνέουμε χιλιάδες άτομα που σίγουρα κάποια ασύμβατη ζωδιακή ενέργεια θα υπάρχει στο ωροσκόπιο μας. Ο τρόπος να λυθεί είναι η σκληρή δουλειά, η αισιοδοξία και η πίστη ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

121314_copy_2

Πηγή φωτογραφιών: Panorama Press

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved