Dancing with astrology

Οι πλανητικές θέσεις παραπέμπουν σε κάτι πολύ διαφορετικό
Παπασταύρου Λίντα
Dancing with astrology

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ποιότητα, ανατροπές και εκπλήξεις υπόσχεται ο νέος κύκλος του Dancing with the stars που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή στις 21:00.

Οι πλανητικές θέσεις παραπέμπουν σε κάτι πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε δει ως σήμερα και σε κάθε περίπτωση με την συνδρομή του Ποσειδώνα (ως αστρικός κάνει αντίθεση με το Μεσουράνημα) από μια καλλιτεχνική σκοπιά τα στάνταρτς θα είναι πολύ υψηλά.

Το ίδιο υποστηρικτική ως προς την τηλεθέαση και το αδιάλειπτο ...κους-κους των στρατευμένων σχολιαστών είναι και η συνοδοιπόρος Δήμητρα ακριβώς στην ίδια θέση.

dancing2

Υπάρχουν ωστόσο και κάποια «μαύρα σύννεφα» η τουλάχιστον ...αστραπόβροντα.

Και δεν αναφέρομαι τόσο στη σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό, η οποία στο κάτω-κάτω δεν είναι διόλου «εχθρική» για ένα show με παράδοξα ζευγαρώματα, όσο στην καταλυτικές σχέσεις -φανερές ή «κρυφές»- του Άρη με την Σελήνη, τον Κρόνο (αντιθέσεις) τον Δία, τον Ποσειδώνα και τη Δήμητρα.

Από ότι φαίνεται οι φιγούρες δεν θα είναι μόνον χορευτικές αλλά ενίοτε σαν αυτές του ...Καντάφι!

Επιπλέον η σύνοδος Σελήνης με τον Κρόνο στον 12ο οίκο «στοχοποιεί» άμεσα τις κυρίες που συμμετέχουν, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις θα «μετρήσουν» τα πατώματα.

Όσον αφορά το κοινό και την ανταπόκριση του, θέματα με τα οποία παραδοσιακά συνδέεται η Σελήνη, ουσιαστικά έχουμε δύο τάσεις (είναι και η αντίθεση της με τον Δία) και σε γενικές γραμμές η εκπομπή αναμένεται να οδηγήσει σε ...μαλλιοτραβήγματα ανάμεσα στους φανατικούς υποστηρικτές και τους πικρόχολους αρνητές της. Κάτι σαν το πρώην ντέρμπι Βίσση-Βανδή...

Υπάρχει βέβαια και η αντίθεση του αστρικού Μεσουρανήματος με τον Πλούτωνα.

Όσο περνά από το χέρι του Mister Black, η τύχη αναμένεται να παίξει παράξενα ή απρόβλεπτα παιχνίδια στους συντελεστές της εκπομπής και τους διαγωνιζόμενους, τραβώντας την προσοχή του κοινού, όχι πάντα με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Συνοπτικά, ατυχίες, τραυματισμοί, θέματα υγείας, ακραίες αντιπαλότητες, απρόβλεπτες αποχωρήσεις αλλά και ίντριγκες μπορεί να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και να τινάξουν στα ύψη τις μετρήσεις τηλεθέασης, ενδέχεται όμως να γίνουν η αιτία ακόμη και για μια διακοπή -έστω και προσωρινή- του show, που όσο λαμπερό κι αν είναι απειλείται να σκιαστεί από δυσάρεστα περιστατικά.

Εναλλακτικά, ο Πλούτωνας μπορεί αβίαστα να συνδεθεί και με το σεξ ή τα παρελκόμενα του, ωστόσο είναι μάλλον απίθανο να δούμε επί σκηνής την Νάντια, την Ελεωνόρα, την Ναταλία, την Μαρία ή κάποιο άλλο από τα κορίτσια μας να καμώνονται την Τσιτσιολίνα...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved