Θες να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου; Αυτόν τον κρύσταλλο να επιλέξεις

Θα σε βοθήσει να νιώσεις καλύτερα και να πάρεις τα πάνω σου

Άννα Ζαμάνη
Θες να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου; Αυτόν τον κρύσταλλο να επιλέξεις

Οι κρύσταλλοι είναι εξαιρετικά πνευματικά εργαλεία, που μας βοηθούν στο να βελτιώσουμε την ενέργεια μέσα μας και στον χώρο μας, ενώ μας προσφέρουν προστασία, εξέλιξη, ελευθερία και vibes ώστε να αποκτήσουμε αυτά που ποθούμε περισσότερο.

Αν είσαι άτομο που σε έχει καταβάλλει το άγχος ή έχεις χάσει την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή σου, τότε ο Κιτρίνης είναι ο κρύσταλλός σου. Η ενέργειά του είναι γνωστό ότι φέρνει χαρά, ευτυχία και αφθονία στη ζωή κάποιου, ενώ βοηθά στην επούλωση συναισθηματικών πληγών και προάγει την αυτοπεποίθηση. Όχι τυχαία, συνδέεται με το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, το οποίο είναι υπεύθυνο για την αυτοεκτίμηση, την προσωπική δύναμη και την αυτοπεποίθηση. Φορώντας τον Κιτρίνη ή τοποθετώντας τον σε περίοπτη τοποθεσία, τα άτομα μπορούν να αξιοποιήσουν τη θετική του ενέργεια για να κυνηγήσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους.

Άλλος ένας κρύσταλλος που, επίσης, συμβάλλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης και του θάρρους είναι το Μάτι της Τίγρης. Μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της εστίασης ενός στόχου, ενώ ηρεμεί τις χαοτικές σκέψεις. Επιπλέον, κρατά προσγειωμένο το άτομο που τον φέρει πάνω τους σε περιόδους άγχους ή αναταραχής καθώς και βελτιώσει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά στη λήψη αποφάσεων. Αν ένα πρόσωπο έχει τάση προς την αρνητική σκέψη, το σπρώχνει στο να αποκτήσει πιο θετικές προοπτικές και στάσεις.

Σημαντικό: Θα πρέπει να καθαρίζεις τον κρύσταλλο, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να τον τοποθετείς μέσα σε αλατισμένο νερό και να τον αφήνεις εκεί τουλάχιστον μία ώρα. Μετά τον ξεπλένεις καλά και τον σκουπίζεις με χαρτί.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved