Ρωσική επίθεση στην Ουκρανία: Με τις χειρότερες αστρολογικές συγκυρίες
Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης, Άρη και Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζει το κακό στην επιφάνεια του πλανήτη
Ο ρωσικός στρατός εισέβαλε στην Ουκρανία και η αστρολογική συγκυρία είναι τέτοια που σου επιτρέπει να σκέφτεσαι τα χειρότερα. Γιατί όταν έχεις να κάνεις με μια τριπλή σύνοδο Αφροδίτης, Άρη και Πλούτωνα στον Αιγόκερω, πέρα από τις δεδομένες «παράπλευρες απώλειες» στον άμαχο πληθυσμό, το μυαλό σου πηγαίνει και σε τραγωδίες πρώτου μεγέθους, σε εγκλήματα πολέμου, που αφήνουν βαθιά χαραγμένα τα σημάδια τους στον ανθρώπινο πολιτισμό και σε ραδιενεργά κατάλοιπα.
Η συνάντηση των τριών πλανητών είναι προγραμματισμένη για τις 2 και 3 Μαρτίου, αλλά όπως συμβαίνει συχνά, έχει ήδη ενεργοποιηθεί η δυναμική της.
Το κακό βγήκε στην επιφάνεια του πλανήτη κι εσύ βέβαια λες «μακριά από μας» κι άδικο δεν έχεις.
Ένας πόλεμος έχει πολλές μορφές, μια από αυτές είναι κι ο «άγνωστος» και μακάρι να τον έβλεπες μόνο στην τηλεόρασή σου, σαν το σήριαλ της δεκαετίας του '70 με τον Άγγελο Αντωνόπουλο στο ρόλο του συνταγματάρχη Βαρτάνη. Ο άγνωστος πόλεμος είναι αυτός που γίνεται στα υπόγεια κι έχει τους δικούς του αμείλικτους νόμους. Είναι κι αυτός που δεν φείδεται «ολοκληρωτικών» μέσων.
Σε καιρό ειρήνης, συνήθως δεν τον βλέπεις κι αν τον δεις, τον ξορκίζεις. Πού και πού εμφανίζεται στο αστυνομικό δελτίο και στα μέσα ενημέρωσης: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών», «φρικτό έγκλημα», «ανείπωτη τραγωδία» είναι κάποιες από τις φράσεις που τον συνοδεύουν. Πρόκειται βέβαια για την «κορυφή του παγόβουνου», για κάτι που «ξέφυγε» από τον κάτω κόσμο κι ανέβηκε στον πάνω, για κάτι που βρίσκει εύφορο έδαφος, όπου δεν ανθίζει η Αγάπη.
Τα κίνητρά του είναι η δίψα για χρήμα κι εξουσία, ο «σατανάς» δηλαδή του κόσμου σου κι αν δεν διαθέτεις πραγματικά τα μέσα για να τον αντιμετωπίσεις, το καλό που σου θέλω, φύγε μακριά. Με αυτόν τον Πλούτωνα δεν παίζεις, μόνο προσεύχεσαι. Όσο για το ποιος είναι ο «κακός» και ποιος ο «καλός» της Ιστορίας, αυτό ορίζεται πάντα από το νικητή, τουλάχιστον στα επίσημα κιτάπια της, με την αλήθεια να είναι μια ακόμη «παράπλευρη απώλεια».