Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο: Γκαντεμιά ή δικαίωση;
Αν είσαι μιας… κάποιας ηλικίας μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα!
Στις 22 προς 23 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο, χρωματίζοντας ανάλογα τα θέματα με τα οποία συνδέεται. "Ωχ" θα πεις, "λαέ σφίξε κι άλλο το ζωνάρι", "γκαντεμιά στα ερωτικά" και τέτοια; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι, γιατί υπάρχει ένα κριτήριο ή αν προτιμάς μια ειδική κατηγορία που περιμένει πώς και πώς μια τέτοια όψη για να δει χαρά κι εδώ το κρίσιμο ερώτημα είναι το… πόσων ετών είσαι!
Στην αστρολογική πιάτσα, μια σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου είναι συνήθως συνώνυμη της ατυχίας, των προβλημάτων και της υποχρεωτικότητας κι αυτό λάθος δεν είναι. Το δίλημμα από αυτήν την οπτική έγκειται στο κατά πόσο θα μπεις εθελοντικά σε μια δύσκολη κατάσταση, παρέχοντας τις υπηρεσίες σου ή αντίθετα θα σου «φορεθεί καπέλο», εκεί που πίστευες ότι θα κάνεις έναν «υγιεινό περίπατο». Να τα μπλέξεις, για παράδειγμα, με κάποιον/α που έχει ήδη μια άλλη σχέση ή κουβαλάει ένα σωρό προβλήματα, με τη «βαλίτσα» να πηγαίνει πολύ μακριά. Ωστόσο, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και στην εύλογη απορία, αν τελικά υπάρχει κάποιος/α που να ωφελείται από αυτήν την Αφροδίτη «βρέξει-χιονίσει» η απάντηση είναι καταφατική.
Όχι, μην πάει ο νους σου στα οφέλη των χρήσιμων περιορισμών και των συμβιβασμών, τα «μαθήματα ζωής» ή/και σε μια σταθερότητα που είναι συνυφασμένη με ευθύνες και μακροπρόθεσμα πλάνα. Ούτε στο συμβουλευτικό ρόλο που μπορείς και δικαιούσαι να παίξεις σε θέματα άλλων. Αυτά ισχύουν, αλλά εννοώ την καθαρή και γνήσια τύχη, σαν αυτή που παρέχει ο Δίας στους εκλεκτούς και τις εκλεκτές του.
Αν λοιπόν είσαι μιας… κάποιας ηλικίας μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα!
Ξεκινώντας από τις σχέσεις, η μεγάλη διαφορά ηλικίας που χαρακτηρίζει το Κρόνιο μοντέλο σημαίνει απλά ότι ο «παππούς» ή η «γιαγιά» θα βρει ένα πιο «νεανικό» ταίρι, ζώντας ενίοτε και μια δεύτερη εφηβεία ή και μια… πρώτη, αν στα νιάτα του/της οι ανάγκες της ζωής έβαλαν στην άκρη τις χαρές της. Αν το δεις από την άλλη πλευρά, πάντα υπάρχουν νεαρά άτομα που αρέσκονται σε σχέσεις με μεγαλύτερους/ες, αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Απλά «κουμπώνουν» οι δύο τάσεις κι είναι βέβαια πολύ παρήγορο το ότι πλέον αυτό δεν είναι ένα αποκλειστικά αρσενικό προνόμιο. Οι γυναίκες που κάποτε ήταν «τελειωμένες», αν μέχρι τα τριάντα δεν είχαν παιδιά κι οικογένεια, έχουν κατακτήσει το δικαίωμα να… ζήσουν και μετά τα πενήντα!
Επιπλέον, σε οικονομικά θέματα το «περήφανα γηρατειά» έχουν τον πρώτο λόγο, ακόμη και στο… τζόγο και να λείπουν ερωτήσεις του τύπου τι θα τα κάνει τα λεφτά το «ραμολί», Κρόνος είναι κι εκεί γουστάρει να τα δώσει.
Το ηλικιακό όριο βέβαια, που θα επιτρέψει και σε σένα να κερδίσεις… και στα χαρτιά και στην αγάπη, δεν ορίζεται από κάποιον νόμο. Μπορεί να ευνοηθείς και ως πενηντάρης/α, μπορεί και ως εξηντάρης/α, για ακόμη πιο… βαρβάτες ηλικίες, δε, γίνεται περίπου αυτονόητο. Αν τώρα είσαι πιο μικρός/η, μην το παιδεύεις, δεν ήρθε ακόμη η ώρα σου!
Διάβασε επίσης: