Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια επιθετική ρητορική που μιλά για εξοπλισμό της Ευρώπης, αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία, αλλά και πολλά γεγονότα, όπως το μακελειό στη Μόσχα που οξύνουν τα πράγματα και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επέκτασης των συγκρούσεων, ακόμη και της χρήσης πυρηνικών ή και του παγκόσμιου πολέμου!
Σε ό,τι αφορά στα πυρηνικά, είχα προειδοποιήσει επανειλημμένα πολλούς μήνες πριν για την απειλή, παρόλο που όπως είχα γράψει, αρχικά τουλάχιστον, θα είναι σε θεωρητικό επίπεδο.
Αν σκεφτεί κάποιος απλά και λογικά, θα πρέπει να αναρωτηθεί γιατί άραγε τις προηγούμενες χρονιές, χώρες όπως η Γαλλία και η Αγγλία πολλαπλασίασαν τον ετήσιο προϋπολογισμό για κατασκευή πυρηνικών, όταν τα όπλα αυτά δεν έχουν επενδυτική αξία, αφού μετά από ένα διάστημα, αν δεν χρησιμοποιηθούν, αχρηστεύονται.
Θα αφήσω όμως αυτά τα ερωτήματα ή την γεωπολιτική ανάλυση για τους ειδικούς και θα επικεντρωθώ στο αστρολογικό κομμάτι.
Ο αστρολογικός χάρτης της Βορειοατλαντικής συμμαχίας, εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματικός από το 2022 και μετά. Από τη στιγμή δηλαδή που ξεκινά ο πόλεμος στην Ουκρανία, όπου το ΝΑΤΟ εμπλέκεται έμμεσα.
Βέβαια, όπως έχει δείξει το παρελθόν, σε δύσκολες αστρολογικές επιρροές, το ΝΑΤΟ συμπεριφέρεται ιδιαίτερα επιθετικά, ανοίγοντας νέα μέτωπα!
Ας ξεκινήσω από τον γενέθλιο χάρτη του ΝΑΤΟ:
Αστροχαρτογραφικά, η επιθετική και με διάθεση εξάπλωσης αντίθεση Άρη-Δία που υπάρχει εκεί, περνά πάνω από την Ουκρανία ενώ η δύσκολη σύνοδος Σελήνης-Κρόνου πάνω από Υεμένη, Σαουδική Αραβία και Τεχεράνη.
Οι ενεργοποιήσεις του Άρη και του Ουρανού ήταν αυτές που στο παρελθόν είχαν οδηγήσει σε πολλές παρεμβάσεις της συμμαχίας στο Ιράκ, στη Γιουγκοσλαβία και αλλού.
Η αστρολογικές επιρροές αυτήν τη στιγμή αλλά και τα επόμενα χρόνια είναι δύσκολες, πολλές και πολύπλοκες. Γι' αυτό θα δώσω κάποιες πολύ βασικές παραμέτρους.
Αυτός, λοιπόν, ο Άρης στον Καρκίνο, ενεργοποιήθηκε από την ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου 2023, αλλά και από αυτήν που θα γίνει τον Απρίλιο του 2024. Ταυτόχρονα, το τετράγωνο του Πλούτωνα από τον Υδροχόο με τον Αστρικό Ουρανό που δίνει συγκρούσεις και ασταθές πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, στο οποίο επίσης έχω κατ’ επανάληψη αναφερθεί, «χτυπάει» τον γενέθλιο ωροσκόπο για πολλούς μήνες. Αυτό σημαίνει πως σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, φαίνεται πως το ΝΑΤΟ θα εμπλακεί περισσότερο στα πολεμικά μέτωπα και ιδιαίτερα σε αυτό της Ουκρανίας αλλά όχι μόνο.
Ωστόσο, η πολεμική ρητορική του Μακρόν αλλά και άλλων στελεχών της Ευρωπαϊκής ένωσης και του ΝΑΤΟ δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα γίνει άμεσα πράξη.
Ένα θέμα είναι τι θα γίνει μεταξύ Ρωσίας-Φινλανδίας, αφού ο Κρόνος τους επόμενους μήνες αλλά και οι εκλείψεις των δύο επόμενων χρόνων φαίνεται να δυσκολεύουν τη σχέση των δύο χωρών.
Τα δυσκολότερα όμως έρχονται σε πρώτη φάση το διάστημα 2026 με 2028 και ακόμη περισσότερο σε ένα δεύτερο, μεταξύ 2030 με 2033.
Όλα από τώρα μέχρι τότε, δείχνουν πως οδηγούμαστε σε μια κλιμάκωση που θα κορυφωθεί εκείνες τις χρονιές.
Ειδικά από τα μέσα του 2025 μέχρι τις αρχές του 2027, θα δοκιμαστεί η συνοχή της Βορειοατλαντικής συμμαχίας με ριζικές αλλαγές στη δομή της. Ο κίνδυνος διάλυσης είναι μεγάλος και εξίσου μεγάλη θα είναι η αντίρροπη δύναμη!
Το στοιχείο-κλειδί δεν βρίσκεται μόνο στον αστρολογικό χάρτη του ΝΑΤΟ. Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά τους αστρολογικούς χάρτες πολλών χωρών και κυρίως των αποκαλούμενων «μεγάλων δυνάμεων», θα δούμε πως στα ίδια διαστήματα, δεν έχουν απλά προβλήματα αλλά βρίσκονται σε πολύ σπάνια και κρίσιμη καμπή της ιστορίας τους ταυτόχρονα!
Μερικές από αυτές τις χώρες είναι η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Ρωσία, η Πολωνία, η Τουρκία και πάνω από όλα οι ΗΠΑ και το Ισραήλ. Ο χάρτης του τελευταίου ειδικά, δείχνει θέμα ύπαρξης και επιβίωσης το διάστημα 2030 με 2032!
Και μόνο να δούμε πόσα κρίσιμα σημεία στους αστρολογικούς χάρτες αυτών των χωρών «χτυπάει» το τετράγωνο του Κρόνου από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο το 2028 και 2029, φτάνει για να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου!
Σε αυτές τις χώρες όμως, θα αναφερθώ ξεχωριστά αργότερα όπως επίσης και στον παράγοντα που ακούει στο όνομα Donald Trump.
Η άμεση κλιμάκωση λοιπόν είναι δεδομένη. Κάθε κίνηση ύφεσης ή συνθηκολόγησης, από όποια πλευρά και αν προέρχεται, δεν αποτελεί παρά οπισθοχώρηση για αναδιάρθρωση και κινήσεις τακτικής με στρατηγικό στόχο, που έχει ορίζοντα τα πιο «ζόρικα» χρονικά διαστήματα που ανέφερα.