Νέα Σελήνη Ιουνίου στους Διδύμους: Η υπομονή είναι η τέχνη της ελπίδας!

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 6 Ιουνίου και ώρα 15:38, στις 16ο 17΄ των Διδύμων

Θανάσης Ματσώτας
Νέα Σελήνη Ιουνίου στους Διδύμους: Η υπομονή είναι η τέχνη της ελπίδας!

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου έχει αρκετές αντιφάσεις και θα επηρεάσει με διαφορετικό τρόπο, διαφορετικές ζωδιακές περιοχές και όσους σχετίζονται με αυτές.

Στην Τροπική της εκδοχή επηρεάζει κυρίως Ιχθύς και Παρθένους, ενώ από κοντά ακολουθούν Δίδυμοι και Τοξότες που έχουν γεννηθεί λίγο μετά τα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου ή έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα πολύ κοντά στην 17η μοίρα αυτών των ζωδίων. Αν κάποιοι από αυτούς είναι γεννημένοι τις χρονιές 1946,1951,1965 και 1970, τότε αυτή η Νέα Σελήνη είναι ακόμη πιο σημαντική!

Η συμμετοχή της Αφροδίτης σε σύνοδο ακριβείας με τα Φώτα θα μπορούσε να κάνει την αναζήτηση της γνώσης και κυρίως της επικοινωνίας μια ευχάριστη περιπέτεια. Όλα αυτά μαζί σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύς συγκροτούν τον βασικό σχηματισμό αυτής της Νέας Σελήνης. Η παρουσία του Κρόνου δυσκολεύει τα πράγματα. Το κατεστημένο σου βάζει εμπόδια. Έχεις διάθεση εξάπλωσης και θέλεις αμεσότητα και ταχύτητα αλλά πιάνεσαι στα «γρανάζια του συστήματος»!

Από την άλλη, σου βάζει τα όρια που χρειάζονται στην αφέλεια, στη διαχυτικότητα, στην πολυλογία και στις δημόσιες σχέσεις χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Μια καλή διαχείριση αυτού του σχηματισμού που θα μπορούσες να κάνεις αν ανήκεις σε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις, είναι να επιλέξεις άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή ακόμη καλύτερα, άτομα αξιόπιστα, υπεύθυνα και ώριμα.

Το βασικότερο όμως είναι ο έλεγχος της ανταπόκρισης στη δική σου επίδραση. Ήλιος, Σελήνη και Αφροδίτη μαζί στους Διδύμους ζητούν ποσότητα και σε κάθε άλλη περίπτωση αυτό θα ήταν το μέτρο της επιρροής σου. Τώρα αυτό το μέτρο στο βάζει ο Κρόνος που ζητά ποιότητα και ουσία! Και φυσικά υπομονή. Που με τον σωστό τρόπο μπορεί να γίνει η τέχνη της ελπίδας!

Στην κύρια Αστρική της εκδοχή, η Νέα Σελήνη έρχεται πάνω από τον Τροπικό Ουρανό που θα δώσει και τον τόνο μέσα από αυτήν την «κρυφή» όψη με την πολύ φανερή όμως επιρροή! Εδώ το τοπίο αλλάζει. Οι συντηρητικές τακτικές είναι για τους προηγούμενους, όχι για σένα. Η αποφασιστικότητα και τα αντανακλαστικά που θα δείξεις ώστε να συνταχτείς με τις αλλαγές που έρχονται και να μην μείνεις προσκολλημένος στα «ασφαλή» και «μαθημένα», θα κρίνει αν αυτή η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα λειτουργήσει υπέρ σου ή όχι. Άλλωστε το έχεις ήδη δει αυτό το έργο αρκετούς μήνες πριν.

Για σένα τώρα παίζεται η τελευταία πράξη και πρέπει να κάνεις την υπέρβαση για μια ακόμη τελευταία φορά! Όλα αυτά, αν είσαι Ταύρος, Σκορπιός, Λέων ή Υδροχόος, γεννημένος από την αρχή έως τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου ή έχεις κάποιο σημαντικό στοιχείο του χάρτη σου πολύ κοντά στις 22ο αυτών των ζωδίων. Εδώ οι αντίστοιχες χρονιές είναι 1938, 1943,1957,1962,1993 και 2012.

Σε καλύτερη μοίρα απ’ όλους, βρίσκονται Καρκίνοι και Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι από τα μέσα έως τα τέλη του δεύτερου δεκαημέρου, ειδικά αν έχουν γεννηθεί το 1939,1953,1958,1963,1972,1986,1991 ή το 2005. Αυτούς τους επηρεάζει η δεύτερη, όχι τόσο ισχυρή αλλά αρκετά ευνοϊκή Αστρική εκδοχή της Νέας Σελήνης. Η αρμονική συμμετοχή του Δία είναι που κάνει τη διαφορά κι εσύ, εάν ανήκεις σε αυτήν την προνομιούχα ομάδα, την αντιλαμβάνεσαι ως καλοπέραση σε ζεστό φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον, με τη συναισθηματική ασφάλεια να προσελκύει και να υποστηρίζεται και από την αντίστοιχη υλική!

Το τετράγωνο του Άρη από τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων με τον Πλούτωνα, είναι το δεύτερο «αγκάθι» αυτής της Νέας Σελήνης. Εκφράζει μια υπόγεια, συσσωρευμένη δύναμη που εκτονώνεται μέσα από βίαια περιστατικά και συγκρούσεις που ξεσπούν απότομα και που θα τις δούμε πάλι να μονοπωλούν την επικαιρότητα!

Νέα αναταραχή στον χώρο των Βαλκανίων θα τροποποιήσει τους τακτικούς ελιγμούς των μεγάλων και μεσαίων γεωπολιτικών παικτών.

Εν όψει Ευρωεκλογών, οι τρεις βασικοί αυτοί σχηματισμοί της Νέας Σελήνης θα δημιουργήσουν πολλές εκπλήξεις και μέσα στη ριζική ανακατανομή δυνάμεων στο Ευρωκοινοβούλιο, θα δούμε πολλά φαβορί να καταποντίζονται. Συμμαχίες που θεωρούνται δεδομένες, θα αποδειχτούν κενές, ενώ θα αναδειχτούν νέες, πολύπλοκες και ετερόκλητες!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved