Η Πανσέληνος του Ιουνίου στον Αιγόκερω κρύβει πολλά μυστικά!

Στις 22 Ιουνίου, δηλαδή λίγο μετά το θερινό Ηλιοστάσιο και ώρα 4:08πμ, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στη 1ο 7΄ του Αιγόκερω

Θανάσης Ματσώτας
Η Πανσέληνος του Ιουνίου στον Αιγόκερω κρύβει πολλά μυστικά!

Οι πρώτοι που θα δεχτούν την επιρροή της Πανσελήνου στον Αιγόκερω είναι οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Κριοί και οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί τις τρεις-τέσσερεις πρώτες μέρες, ειδικά αν είναι γεννημένοι το 2001.

Στην κύρια Αστρική της εκδοχή θα επηρεάσει Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς που είναι γεννημένοι λίγο μετά τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου. Ακόμα πιο σημαντική θα είναι γι αυτούς, αν έχουν γεννηθεί τις χρονιές 1955, 1971 ή 2012.

Τα ίδια ζώδια θα επηρεάσει και η δεύτερη Αστρική εκδοχή αλλά τους γεννημένους τις τρεις πρώτες μέρες. Εδώ οι αντίστοιχες χρονιές είναι: 1942, 1951, 1961, 1970, 1989 και 2011.

Το Ταυ-τετράγωνο Ήλιου-Σελήνης-Ποσειδώνα είναι ο σχηματισμός που δίνει τον βασικό τόνο στον χάρτη αυτής της Πανσελήνου. Ήλιος και Σελήνη σε συντηρητικό mood, σε κάνουν να παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. Εκεί τα βρίσκουν!

Έρχεται όμως ο «Πόσυ», ο καταλυτικός μεγαλοπαράγοντας των συναισθηματικών εκτροπών, για να σε πασπαλίσει με τη χρυσόσκονη του παραμυθιού. Με αυτήν σε γυρνάει στο ένδοξο παρελθόν που αναπολείς με νοσταλγία και είσαι έτοιμος να ενδώσεις σε όλες τις αγαπησιάρικες παρορμήσεις, ιδίως αν κατευθύνονται προς ή εκμαιεύονται από αγαπημένα σου πρόσωπα.

Προς αυτήν την κατεύθυνση σε σπρώχνει και ο Ήλιος από τον Καρκίνο που θέλει να τον ακολουθήσει, όχι στο φαντασμαγορικό του χάος αλλά κολυμπώντας στα δικά του ρηχά νερά της συναισθηματικής αλληλεξάρτησης. Ταυτόχρονα, η bitch Σελήνη από τον Αιγόκερω προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα. Και οι δύο, με εσένα τρεις, τρώτε τη σκόνη του που είναι και χρυσόσκονη άλλωστε! Τα όνειρα επιβάλλονται και ο λογαριασμός αναβάλλεται αλλά κάποια στιγμή έρχεται!

Από την άλλη, αν ακολουθήσεις τις προτροπές της Σελήνης, δεν διατρέχεις μόνο τον κίνδυνο να χάσεις τη μαγεία. Διατρέχεις τον απόλυτο κίνδυνο να… σε πάρεις στα σοβαρά! Αν σε πάρουν και οι άλλοι, τότε κάτι γίνεται λάθος…

Στο παιχνίδι μπαίνει και ο Δίας αφού το ταυ-τετράγωνο στην Αστρική του εκδοχή, έρχεται επάνω του. Αυτό σε αφορά βέβαια, αν ανήκεις στην κατηγορία που επηρεάζεται από την κύρια Αστρική εκδοχή της Πανσελήνου. Θα σου φουσκώσει μάταια τις προσδοκίες στις οποίες μπορεί να παγιδευτείς αλλά θα ικανοποιήσει και κάποιες από αυτές, έστω και αν σου κοστίσουν λίγο παραπάνω.

Σε προσωπικό επίπεδο λοιπόν τα πράγματα δεν τα λες και δύσκολα…

Στο κοινωνικό πλαίσιο όμως, είναι τελείως διαφορετικά εξαιτίας ενός background μάκρο-αστρολογικών επιρροών που στήνεται, γιατί αυτή η Πανσέληνος κρύβει πολλά μυστικά…

Καταρχάς, αυτή η Σελήνη στον Αιγόκερω που λόγω και του θερινού Ηλιοστασίου έχει αυξημένη δυναμική, έχει πλησιάσει στην απόκλιση της «μέγιστης σεληνιακής στάσης». Επίσης, έχουμε δύο «κρυφά» τετράγωνα: αυτό του Αστρικού Ουρανού με τον Τροπικό Πλούτωνα και αυτό του Αστρικού Κρόνου με τον Τροπικό Ουρανό. Και τα δύο συνεχίζουν να απειλούν όπως έκαναν και στην αμιγώς τροπική τους εκδοχή, την παγκόσμια ειρήνη και οικονομία!

Η ανθρωπότητα, με προμετωπίδα τη λογική και τις γεωπολιτικές επιδιώξεις, έχει παραδοθεί στον έλεγχο του θυμικού που δείχνει ανεξέλεγκτο! Τα έχω αναλύσει όλα αυτά στα αντίστοιχα άρθρα, οπότε εδώ θα περιοριστώ απλά στο να τα υπενθυμίσω.

Έχω προειδοποιήσει κατ’ επανάληψη για τα νέα μέτωπα που ανοίγουν αλλά και τα παλιά που μπαίνουν σε νέα δυσκολότερη φάση. Ειδικά τώρα που ο Αστρικός Άρης προχωρά στον Κριό για να ενεργοποιήσει πάλι την έκλειψη του Απριλίου.

Έρχεται η σειρά του Λιβάνου, όπου η εμπλοκή του σε απευθείας σύρραξη με το Ισραήλ είναι θέμα ημερών και στην καλύτερη περίπτωση, θα ανοίξει μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Αστροχαρτογραφικά, η διασταύρωση των γραμμών του Άρη και της Δήμητρας πάνω από το Παρίσι δείχνει πως το πολιτικό κλίμα εκεί εντείνεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές, με τρόπο που θα ξεπεράσει το fair play της πολιτικής αντιπαράθεσης ενόψει της επικράτησης των συντηρητικών δυνάμεων.

Η προβολή της Σελήνης πάνω από την Τεχεράνη, δείχνει πως η τράπουλα της προεδρικής εκλογής είναι σημαδεμένη και πως πάλι θα επικρατήσει η υπέρ συντηρητική πλευρά. Τυχόν εισβολή στον Λίβανο, θα αναγκάσει το Ιράν να μπει πιο ενεργά στο «παιχνίδι».

Αν το συνδυάσουμε με πολιτικά παρασκηνιακά παιχνίδια και νέες δεσμευτικές συμφωνίες που θα προκύψουν στο εσωτερικό του ΝΑΤΟ, τότε αντιλαμβανόμαστε πως αυτό το background της Πανσελήνου, δεν δείχνει μόνο τα άμεσα γεγονότα αλλά επιδρά σε πολύ μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved