Νέα Σελήνη Ιουλίου στον Καρκίνο: Με «ειδίκευση» στις πολιτικές εξελίξεις!

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 6 Ιουλίου και ώρα 1:57πμ στις 14ο 23΄ του Καρκίνου

Θανάσης Ματσώτας
Νέα Σελήνη Ιουλίου στον Καρκίνο: Με «ειδίκευση» στις πολιτικές εξελίξεις!

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει κυρίως Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς που είναι γεννημένοι κοντά στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου. Ακόμη περισσότερο θα τους επηρεάσει, αν αυτοί έχουν γεννηθεί τις χρονιές 1944, 1954, 1963, 1973, 1977, 1982, 1995 και 1996.

Στην κύρια Αστρική της εκδοχή πραγματοποιείται στις 20ο 11' των Διδύμων και επηρεάζει Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί πολύ κοντά στα τέλη του δεύτερου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Εδώ οι αντίστοιχες χρονιές είναι το 1983 και το 2002.

Στη δεύτερη Αστρική της εκδοχή επηρεάζει Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των τριών πρώτων ημερών, ειδικά αν έχουν γεννηθεί το 2001.

Τα κύρια αστρολογικά χαρακτηριστικά αυτής της Νέας Σελήνης είναι τα εξής:

  • Πρώτον, η αντίθεση ακριβείας του Ήλιου και της Σελήνης με τη Δήμητρα από τον Αιγόκερω.
  • Δεύτερον, η συμμετοχή του Κρόνου. Αυτή σε μια πρώτη ματιά μπορεί να σου φανεί αρμονική αφού βρίσκεται σε τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη αλλά δεν είναι όσο νομίζεις. Και αυτό συμβαίνει γιατί Ήλιος και Σελήνη στην Αστρική τους εκδοχή σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο!
  • Τρίτον, ο Άρης στον Ταύρο πάει να συναντήσει τον Ουρανό υπό την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης και ήδη βρίσκεται στη σφαίρα επιρροής του. Ταυτόχρονα σχηματίζει «κρυφό» τετράγωνο με τον Αστρικό Κρόνο. Ο εκρηκτικός χαρακτήρας αυτού του σχηματισμού θα αναστατώσει Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου έως λίγο μετά τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου.

Πώς μεταφράζονται όμως όλα αυτά για σένα;

Καταρχάς, έχεις ανάγκη από μια πιο ζεστή επαφή με ανθρώπους που ανήκουν στην οικογένειά σου ή δεν ανήκουν αλλά τους θεωρείς «οικογένεια». Ψάχνεις και θα βρεις τους τρόπους να έρθετε πιο κοντά. Ωστόσο, ο Κρόνος βάζει έναν περιορισμό στον τρόπο που θα το πετύχεις αυτό, καθώς δεν σιγοντάρει την υπερβολική συναισθηματική ανταλλαγή που επιδιώκεις και σε περιορίζει σε μια πιο «ξύλινη» συμπεριφορά που μπορεί να δημιουργήσει αμηχανία. Μια καλή επιλογή είναι να δείξεις ενδιαφέρον και ως ένα βαθμό να επωμισθείς τα προβλήματά τους ή τουλάχιστον το κομμάτι που σου αντιστοιχεί. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να το κάνεις υπό το βάρος της ενοχής, αλλά με πραγματικό ενδιαφέρον!

Δεν μπορείς να ξεφύγεις από τους περιορισμούς που ήδη έχουν εγκαθιδρυθεί καλώς ή κακώς αλλά και η τάση σου να επικαλεστείς το παρελθόν δεν θα διευκολύνει τα πράγματα οπότε καλό θα ήταν να την αποφύγεις.

Στο επαγγελματικό περιβάλλον υιοθετείς το προφίλ του αξιόπιστου «μέντορα». «Βασιστείτε επάνω μου» αφήνεις να αιωρείται αλλά διευρύνεις τις συμμαχίες σου επιλεκτικά και με στοχευμένες κινήσεις.

Το όλο σκηνικό με «guest star» τη Δήμητρα, μιλά για δυνατές και απρόσμενες πολιτικές εξελίξεις που ίσως συμβαίνουν για πρώτη φορά!

Η στροφή σε πιο συντηρητική πολιτική ατζέντα δεν θα φανεί μόνο από τις μεγάλες αλλαγές που θα συντελεστούν με τις εκλογές σε Γαλλία και Αγγλία αλλά και από μια γενικότερη στροφή όλης της πολιτικής σκηνής σε Αμερική, Ευρώπη και Ελλάδα, σε πιο παραδοσιακή ρητορική.

Η Νέα Σελήνη πολύ κοντά στον Ήλιο των ΗΠΑ, στον Καρκίνο, αλλά και τα «φεγγάρια» που ακολουθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο, δυναμιτίζουν το κλίμα ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου. Τα σενάρια που θέλουν τον Joe Biden να αποσύρεται από τη διεκδίκηση της προεδρίας δεν είναι καθόλου αβάσιμα και η τεράστια πίεση που θα δεχτεί σε αυτό το διάστημα, μόλις ξεκίνησε!

Αστροχαρτογραφικά, η γραμμή του Άρη, που συναντιέται με αυτή του Πλούτωνα πάνω από την περιοχή του Ισραήλ, της Παλαιστίνης, της Συρίας, της Ιορδανίας, της Τουρκίας, του Λιβάνου και… συνεχίζει προς Ουκρανία, συνοδευόμενη και από την γραμμή του Ουρανού, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στα ειρηνευτικά σενάρια.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved