Εκλογές ΗΠΑ: Τι λένε τα άστρα για το μέλλον του Joe Biden;

Τέσσερεις μήνες απέχουμε από τις εκλογές στις ΗΠΑ που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Νοεμβρίου

Θανάσης Ματσώτας
Εκλογές ΗΠΑ: Τι λένε τα άστρα για το μέλλον του Joe Biden;

Είμαστε μπροστά σε μια πρωτόγνωρη ιστορικά κατάσταση καθώς ο πρόεδρος και αρχηγός των Δημοκρατικών, Joe Biden, βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τον διασυρμό του στο debate με τον Donald Trump, όπου τα προβλήματα της υγείας του φάνηκαν για άλλη μια φορά!

Η παραίτησή του από την κούρσα των εκλογών δεν είναι απλά ένα σενάριο, αφού υπάρχουν αρκετές δηλώσεις πολιτικών υπέρ της παραίτησης, αλλά και απάντηση από τον ίδιο και τους εκπροσώπους του πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη μάχη. Είναι όμως στο χέρι του; Θα καταφέρει να αντέξει τις πιέσεις που δέχεται από στελέχη των Δημοκρατικών, από χορηγούς και από τα ΜΜΕ;

Μπορούμε να έχουμε μια εικόνα για το επόμενο διάστημα από τον αστρολογικό του χάρτη, αλλά και από τον χάρτη των ΗΠΑ.

Όλα ξεκίνησαν από το περίφημο debate, στις 27 Ιουνίου, με τον Άρη απέναντι από τον γενέθλιο Άρη του στον Σκορπιό.

Ωστόσο, η σημαντικότατη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6 Ιουλίου με πρωταγωνιστή τη Δήμητρα, δηλαδή τον καταλυτικό παράγοντα σε όλες τις πολιτικές εξελίξεις, θα είναι η αφετηρία όσων έπονται. Αυτή «κουμπώνει» τέλεια με τον χάρτη των ΗΠΑ, κάτι που υποδηλώνει σημαντικά γεγονότα!

Ο Άρης προχωρά να συναντήσει τον Ουρανό στις 15 Ιουλίου, στην 27η μοίρα του Ταύρου, δημιουργώντας ένα πολεμικό περιβάλλον αφού σχηματίζει ακριβέστατη δυσαρμονική όψη με τη Σελήνη της χώρας στις 28ο του Υδροχόου αλλά και τον Ήλιο του Joe Biden στις 28ο του Σκορπιού!

Αυτή και μόνο η συγκυρία θα έχει αρνητική επίδραση επάνω του. Οι επιθέσεις θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες αλλά και η υγεία του θα επιδεινωθεί άμεσα, με συνέπεια να υποπέσει σε ακόμη σοβαρότερα «ολισθήματα» από αυτά που κατά τακτά διαστήματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Κάποιος μπορεί να πει πως άμα κατορθώσει να αντέξει μέχρι τα μέσα Ιουλίου, τότε μπορεί να συνεχίσει προς τις εκλογές. Ωστόσο υπάρχει και συνέχεια…

Με τον Άρη να μπαίνει στους Διδύμους λίγες μέρες μετά και να βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Ωροσκόπο του, θα συνεχίσει να δέχεται τα πυρά. Η Πανσέληνος στις 19 Αυγούστου, ο Ουρανός και ο Αστρικός Άρης σε δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο του του στερούν και τα τελευταία περιθώρια αντίδρασης. Και μην ξεχνάμε πως ό,τι «χτυπάει» τον Ήλιο του Biden, χτυπάει και τη Σελήνη των ΗΠΑ! Αν τα καταφέρει μέχρι εκεί, τότε προχωρά στην τελική εκλογική αναμέτρηση.

Αυτά τα στοιχεία είναι πολύ ισχυρά και ακόμη και αν καταφέρει να συνεχίσει προς τις εκλογές, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο, σίγουρα προμηνύουν μεγάλη πολιτική και κοινωνική αναταραχή!

Διάβασε επίσης:

Νέα Σελήνη Ιουλίου στον Καρκίνο: Με «ειδίκευση» στις πολιτικές εξελίξεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved