Κινδυνεύει ακόμα ο Donald Trump; Τι επιφυλάσσει το μέλλον στον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ

Λίγες μέρες μετράμε από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Donald Trump και το μεγάλο ερώτημα είναι αν αυτό ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό ή αν θα έχει και συνέχεια.

Θανάσης Ματσώτας
Κινδυνεύει ακόμα ο Donald Trump; Τι επιφυλάσσει το μέλλον στον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ

Πολλά και πολύπλοκα είναι τα αστρολογικά στοιχεία που έδειχναν πως θα συνέβαινε ένα περιστατικό τέτοιας φύσης και στον αστρολογικό χάρτη του υποψήφιου προέδρου αλλά και στον χάρτη των ΗΠΑ.

Δύο πολύ βασικά από αυτά τα στοιχεία είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου στη 15η μοίρα του Καρκίνου, ακριβώς πάνω στον γενέθλιο Ήλιο των ΗΠΑ αλλά και η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στην 27η μοίρα του Ταύρου σε ακριβέστατο τετράγωνο με τη γενέθλια Σελήνη της χώρας στον Υδροχόο.

Αντίστοιχα στον Trump, η Νέα Σελήνη στην Αστρική της εκδοχή ήταν πάνω από τον γενέθλιο Ήλιο του ενώ η σύνοδος Άρη-Ουρανού ήταν σε ακριβέστατο τετράγωνο με τη γενέθλια σύνοδο Άρη-Ωροσκόπου στον Λέοντα. Να τονίσω εδώ πως ο Trump έχει και «κρυφό» γενέθλιο τετράγωνο Άρη-Ουρανού, με την Αστρική εκδοχή του δεύτερου και την Τροπική του πρώτου.

Αναφέρω αυτά τα στοιχεία για να γίνουν κατανοητά και τα επόμενα.

Ας δούμε λοιπόν τα αστρολογικά δεδομένα των επόμενων μηνών.

Πρώτη «στάση» θα κάνω στον Αύγουστο. Έχουμε μια Πανσέληνο στις 19 του μήνα στις 27ο 15΄του Υδροχόου, ακριβώς πάνω στην προαναφερθείσα γενέθλια σύνοδο Άρη-Ωροσκόπου με τον Άρη της Πανσελήνου πολύ κοντά στον γενέθλιο Ήλιο και με την Αστρική του εκδοχή, πάλι στις μοίρες του Ταύρου που πραγματοποιήθηκε η καθοριστική σύνοδος με τον Ουρανό. Επίσης λίγες μέρες πριν την Πανσέληνο έχουμε τον νέο συνοδικό κύκλο Άρη-Δία στους Διδύμους, ακριβώς εκεί που ήταν ο προγενέθλιος συνοδικός κύκλος Άρη-Ουρανού του Trump. Άρα το διάστημα μέχρι το τέλος περίπου του Αυγούστου και ειδικά γύρω από αυτήν την Πανσέληνο, εξακολουθεί να είναι επικίνδυνο.

Βέβαια αυτή η Πανσέληνος «βλέπει» περισσότερο τον Joe Biden αφού πέφτει ακριβώς πάνω στον γενέθλιο Ήλιο του. Αυτό είναι ξεκάθαρα αρνητικό είτε πρόκειται για πρόβλημα υγείας, ατύχημα ή το πιθανότερο, ισχυρή προσπάθεια με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, να τον βγάλουν εκτός της εκλογικής κούρσας. Αν και το τελευταίο πιστεύω πως θα συμβεί άμεσα και δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε μέχρι την Πανσέληνο.

Δεύτερη στάση που έχει όμως μια ευρύτερη επιρροή πριν και μετά, είναι οι εκλείψεις του Φθινοπώρου που δεν φαίνονται αρνητικές επάνω στον Trump ενόψει των εκλογών στις 5 Νοεμβρίου.Αν φτάσει σώος στις εκλογές, θα τις κερδίσει, ειδικά αν έχει αντίπαλο τον Biden, αν και δεν νομίζω πως θα έχει αυτόν.Ωστόσο αν τις κερδίσει τα προβλήματα τελειώνουν γι αυτόν και μπορεί να αισθάνεται ασφαλής;

Τα προβλήματα αρχίζουν και γίνονται πολύ περισσότερα με τις εκλείψεις της Άνοιξης του 2025.

Ειδικά η σεληνιακή στις 14 Μαρτίου, είναι κομμένη και ραμμένη επάνω του. Καταρχάς μαζί με τον Κρόνο που συμμετέχει ενεργά, είναι τετράγωνη με τον Ήλιο και τη Σελήνη του. Αλλά και στην Αστρική της εκδοχή, είναι πάνω στη γενέθλια σύνοδο Άρη-Ωροσκόπου ενώ και ο Αστρικός Άρης είναι πάνω στον γενέθλιο Ήλιο. Δύσκολη εικόνα! Ας μην ξεχνάμε επίσης πως οι εκλείψεις λειτουργούν για αρκετούς μήνες μετά.

Η εικόνα γίνεται ακόμη δυσκολότερη με την Πανσέληνο στις 11 Ιουνίου 2025 και μάλιστα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με αυτήν του Ιουλίου 2023 που έγινε η απόπειρα. Αυτή πραγματοποιείται πάνω στον Ήλιο και τη Σελήνη του ενώ ταυτόχρονα ο Άρης σε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη του σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό!!!

Στον χάρτη των ΗΠΑ, η Πανσέληνος γίνεται πάνω στον γενέθλιο Άρη της και το τετράγωνο Άρη-Ουρανού «χτυπά» φυσικά τη Σελήνη της!

Όλα αυτά δεν ανάγουν απαραίτητα σε μια δολοφονία ή μια απόπειρα. Μπορεί να είναι κάποιου άλλου είδους επίθεση ή ατύχημα ή ασθένεια. Επίσης δείχνουν ταυτόχρονα και δυναμικές ή και επιθετικές κινήσεις που θα κάνει ο Trump. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι κάποιο γεγονός με μεγάλο αντίκτυπο στη χώρα!

Επίσης τα αστρολογικά στοιχεία που δίνω, τόσο για την απόπειρα όσο και για τα επόμενα διαστήματα, είναι απλά ο σκελετός που στήνεται όλο το πλανητικό σκηνικό. Υπάρχουν πολλά ακόμη και πολύπλοκα στοιχεία που είναι δύσκολο να τα αναφέρω εδώ και που συγκλίνουν στο ίδιο σημείο.

Σε ό,τι αφορά στις ΗΠΑ υπάρχει και συνέχεια καθώς ο αστρολογικός της χάρτης σταδιακά παίρνει φωτιά και μετά το 2025.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved