Νέα Σελήνη Αυγούστου στον Λέοντα: Πάρε τα κέρδη και φύγε!

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 4 Αυγούστου και ώρα 2:13μμ στις 12ο 34΄του Λέοντα.

Θανάσης Ματσώτας
Νέα Σελήνη Αυγούστου στον Λέοντα: Πάρε τα κέρδη και φύγε!

Είναι μια Νέα Σελήνη που σε μια πρώτη ματιά φαίνεται αρκετά ευοίωνη σε προσωπικό επίπεδο ή τουλάχιστον χωρίς κάποιον ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας. Σωστό είναι αυτό αν έχεις προσδιορίσει κάποιες παγίδες που κρύβει και δεν παρασυρθείς σ’ αυτές.

Δεν ισχύει το ίδιο σε κοινωνικό επίπεδο. Εκεί είναι ιδιαίτερα δύσκολη γιατί ενεργοποιεί τους αστρολογικούς χάρτες των κρατών που είναι οι... συνήθεις ύποπτοι στις πολεμικές συγκρούσεις αλλά όχι μόνο αυτών!

Θα επηρεάσει Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί από το τέλος του πρώτου μέχρι τα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου.

Ο Άρης με τον Δία είναι σε αρμονική σχέση εξάγωνου με τη Νέα Σελήνη αλλά στην Αστρική εκδοχή ο Άρης έρχεται σε δυσαρμονική όψη τετραγώνου. Επίσης μεγάλο ρόλο θα παίξει στην πορεία η σύνοδος των δύο πλανητών κοντά στα μέσα Αυγούστου.

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, θα σε δυσκολέψουν αυτές οι «κρυφές» γωνίες που δημιουργούνται μεταξύ Αστρικού και Τροπικού ζωδιακού, μέσα από εντάσεις που θα δημιουργήσουν σε ερωτικά ζητήματα ή προβλήματα με παιδιά. Ειδικά στα πρώτα, οι εντάσεις θα έχουν... ποικιλία. Από την έξαψη στην έπαρση και μετά στην “έξωση”! Η ορμητικότητα και η διάθεσή σου να ρισκάρεις, δύσκολα ελέγχονται! Θα πεις ή θα κάνεις κάτι παραπάνω από αυτό που πρέπει. Μπορεί να κάνεις την πιο εύστοχη κίνηση! Αν μείνεις σ’ αυτήν, μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να στρώσεις το έδαφος για το επόμενο βήμα. Αυτό όμως δεν πρέπει να το κάνεις βιαστικά από ενθουσιασμό ή κεκτημένη ταχύτητα. Αν το συνεχίσεις, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τουμπάρουν τα πράγματα και να βγεις τελικά χαμένος. Πρέπει να σχεδιάσεις και να περιμένεις την επόμενη κατάλληλη στιγμή. Κάθε βεβιασμένη κίνηση κοντράρεται από εμπόδια που μπαίνουν μπροστά σου και προσπαθείς βίαια αλλά και μάταια να τα υπερβείς, με αποτέλεσμα να εκτίθεσαι και να χτυπάς σε τοίχο! Μην πας για το μεγάλο “κόλπο”. Πάρε τα κέρδη και φύγε!

Σε παρόμοια φάση θα βρίσκεσαι και αν είσαι Τοξότης, Δίδυμοι, Παρθένος ή Ιχθύες, γεννημένος πολύ κοντά στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου αφού θα επηρεάζεσαι από τη δευτερεύουσα Αστρική εκδοχή αυτής της Νέας Σελήνης.

Στην κύρια όμως Αστρική της εκδοχή που είναι και σημαντικότερη, επηρεάζει Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς που έχουν γεννηθεί από τα μέσα έως το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου. Οπότε, αν ανήκεις σ’ αυτήν την κατηγορία, μπορείς να δεις τους στόχους σου να παίρνουν σάρκα και οστά ή να προσδιορίσεις αυτούς που είναι εφικτοί, αρκεί να κινηθείς συντηρητικά, με υπευθυνότητα, υπομονή και επιμονή.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει επίσης αυτούς που έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή κάποιο πολύ σημαντικό στοιχείο του χάρτη τους πολύ κοντά στη 13η μοίρα των ζωδίων του Σταθερού σταυρού, στη 19η μοίρα των Παρορμητικών ζωδίων.

Οι συνήθεις ύποπτοι που έγραψα πιο πάνω, είναι η Παλαιστίνη και ο Λίβανος. Μόνο που αυτή η Νέα Σελήνη δίνει το τελικό σύνθημα γι' αυτό που είχα γράψει στο άρθρο μου για το Ισραήλ στις 12 Απριλίου: «Το δεύτερο μέτωπο προς το Λίβανο, από τη φάση των αψιμαχιών που βρίσκεται τώρα, θα περάσει προς τον Αύγουστο, στη φάση των ισχυρών συγκρούσεων»! Οπότε το αργότερο μέχρι τα μέσα Αυγούστου, θα είμαστε στα όρια ενός διακρατικού πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου που είναι κάτι πολύ περισσότερο από μάχες με τη Χαμάς ή τη Χεζμπολάχ και θα έχει ευρύτερες επιπτώσεις.

Αστροχαρτογραφικά, Ιταλία, Τσεχία, Σλοβενία, Σουηδία είναι κάτω από την ισχυρή επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης αλλά η προβολή του Άρη πουπερνάει πάλι κοντά από την Τεχεράνη είναι το σοβαρότερο θέμα! Ήδη έκανε αισθητή την παρουσία του με τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς μέσα στο Ιράν.

Επικίνδυνη φαίνεται και για την Ινδονησία αυτή η Νέα Σελήνη γιατί οι προβολές του Ήλιου και της Σελήνης περνούν από πάνω της. Επίσης ο συνοδικός κύκλος Άρη-Δία που γίνεται κατά τη διάρκεια της επιρροής της, πραγματοποιείται στη 17η των Διδύμων, ακριβώς πάνω από την ακριβέστατη και δυσαρμονική γενέθλια σύνοδο Άρη-Ουρανού.

Τέλος, περιμένουμε και άλλες εκπλήξεις από τις ΗΠΑ αφού αυτό το αστρολογικό σκηνικό, εξακολουθεί να επηρεάζει σημαντικά Τραμπ και Μπάιντεν αλλά και τον γενέθλιο χάρτη της χώρας.

Διάβασε επίσης:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved