Τι θα φέρει ο νέος συνοδικός κύκλος Άρη-Δία;

Στις 14 Αυγούστου ο Άρης συναντά τον Δία στις 16ο 40΄ των Διδύμων και ανοίγει έτσι ο νέος συνοδικός κύκλος των δύο πλανητών. Θα ολοκληρωθεί στις 16 Νοεμβρίου 2026 που θα ξεκινήσει ο επόμενος στον Λέοντα.

Θανάσης Ματσώτας
Τι θα φέρει ο νέος συνοδικός κύκλος Άρη-Δία;

Τι θα φέρουν αυτοί οι δύο πλανήτες μαζί; Ο Άρης είναι ασυγκράτητος και ο Δίας ασυμμάζευτος…

Με αυτήν τη σύνοδο λοιπόν νιώθεις τη δύναμη της ζωής να σε κατακλύζει! Με αστείρευτη ενέργεια, είσαι έτοιμος να υπερβείς τα όρια, να ριχτείς σε κάθε μάχη χωρίς να λογαριάζεις τις συνέπειες. Είσαι «παίχτης»! Το ρίσκο, ο τζόγος, η περιπέτεια, λειτουργούν επάνω σου σαν το καλύτερο αφροδισιακό.

Δεν ακούς κανέναν και τίποτα. Δεν χρειάζεσαι βοήθεια και δεν παίρνεις στα σοβαρά καμιά συμβουλή. Ωστόσο σκέψου: είσαι ήρωας ή απλά έχεις άγνοια κινδύνου; Γιατί ήρωας είναι αυτός που έχει επίγνωση του κινδύνου και νικά τον φόβο του…

Θα κάνεις εύκολα τη λεκτική γκάφα, θα θυμώσεις, θα τσακωθείς, θα σανιδώσεις το γκάζι για να προλάβεις το κόκκινο αλλά ταυτόχρονα, με τέλεια σωματικά και νοητικά αντανακλαστικά, θα αντιδράσεις με απόλυτη ακρίβεια όταν βρίσκεσαι σε απόλυτη πίεση!

Όταν όμως όλα κυλούν ομαλά, είσαι επιρρεπής στις ζημιές, τους αυτοτραυματισμούς και τελικά μπορεί να τρέχεις μόνος σου και να έρχεσαι δεύτερος!

Ωστόσο σε αυτή τη σύνοδο υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που περιπλέκουν τα πράγματα. Καταρχάς οι δύο πλανήτες εκτός από τη σύνοδο, σχηματίζουν και παραλληλία. Αυτό πολλαπλασιάζει την ισχύ της συνόδου!

Δεύτερος καθοριστικός παράγοντας είναι η παρουσία του Κρόνου που από τα μέσα των Ιχθύων σχηματίζει τετράγωνο με τους άλλους δύο. Αυτό έχει μια τελείως αντίθετη επιρροή πάνω στον Άρη απ’ ότι αυτή του Δία. Ο Δίας υποδαυλίζει τη δράση του Άρη και μαζί σε εξωθούν στα όριά σου ενώ ο Κρόνος την αναστέλλει, βάζοντας φοβίες, εμπόδια και αδέξιες, σπασμωδικές αντιδράσεις. Κι έτσι ο πλανήτης της δράσης κι εσύ μαζί του, βρίσκεται ανάμεσα σε δύο «αφεντικά» που του ζητάνε αντίθετα πράγματα!

Αν έχεις γεννηθεί λίγο μετά τα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου σε Διδύμους, Τοξότη, Παρθένο ή Ιχθύς ή έχεις Σελήνη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα πολύ κοντά στη 17η μοίρα αυτών των ζωδίων, τότε όλα αυτά σε αφορούν άμεσα!

Μην ξεχνάς βέβαια και την Αστική εκδοχή της συνόδου που γίνεται στις 22ο 28΄του Ταύρου. Οπότε σε επηρεάζει εξίσου, αν είσαι Ταύρος, Σκορπιός, Λέων ή Υδροχόος, γεννημένος ανάμεσα στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου.

Σε κοινωνικό επίπεδο, ο συνοδικός αυτός κύκλος θα πυροδοτήσει και θα εξαπλώσει τα πολεμικά μέτωπα. Επίσης θα φέρει έντονες κοινωνικές αντιδράσεις με διαδηλώσεις και επεισόδια. Γεωφυσικά φαινόμενα είναι στο «μενού» ενώ έχει μια «ειδίκευση» στις φωτιές!

Στους Ολυμπιακούς μπορεί μα δούμε κάποια ιστορικά ρεκόρ και γενικότερα μεγάλες επιδόσεις.

Όλα αυτά ισχύουν και για την Ελλάδα αφού και οι τρεις πλανήτες βρίσκονται σε -δυσαρμονική- απόσταση αναπνοής από τον γενέθλιο Άρη της χώρας στον Τοξότη, ακόμη δε περισσότερο για την Κύπρο που σε αντίστοιχη θέση βρίσκεται η Σελήνη της στους Διδύμους.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Άρης προσεγγίζοντας τον Δία, λειτουργεί εύκολα έως και δεκαπέντε μέρες νωρίτερα από τις 14 Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η συνάντηση.

Άλλες περιοχές που επηρεάζονται από αυτήν τη σύνοδο είναι πρώτα η Ινδονησία, η Ιαπωνία και η Αγγλία και ακολουθούν το Los Angeles, η Γαλλία, και τα σύνορα Ιράν- Αφγανιστάν-Πακιστάν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved