Πώς μπαίνει αστρολογικά το -υποτιθέμενο- Φθινόπωρο

Πώς ξεκινά ο Σεπτέμβριος και τι μας επιφυλάσσει;

Θανάσης Ματσώτας
Πώς μπαίνει αστρολογικά το -υποτιθέμενο- Φθινόπωρο

Ο Αύγουστος τελειώνει γλυκά με το πέρασμα στις 29 Αυγούστου της Αφροδίτης στο δικό της «σπίτι», στον Ζυγό, σχηματίζοντας μάλιστα αμέσως τρίγωνο με τον Πλούτωνα.

Σου δίνει λοιπόν αυτήν την κοσμοπολίτικη διάθεση για να συνεχίσεις λίγο ακόμη να περιδιαβαίνεις τις παραλίες με το κοκτέιλ στο χέρι, να δημιουργήσεις τις κατάλληλες και ωφέλιμες γνωριμίες που θα σου ανοίξουν τα «κανάλια» που χρειάζεσαι αλλά και να διαχειριστείς έσοδα μέσα από στοχευμένες επενδυτικές επιλογές.

  • Περιμένεις τρεις-τέσσερεις μέρες να πάρει φόρα ο Ερμής που επίσης στις 29 γυρίζει ορθόδρομος στον Λέοντα και είσαι έτοιμος για τη συνέχεια του καλοκαιριού!
  • Στις 2 Σεπτέμβρη ο Πλούτωνας σε ανάδρομη τροχιά, ξαναμπαίνει στον Αιγόκερω για να κάνει την τελευταία του βόλτα εκεί έως τις 19 Νοεμβρίου που θα περάσει οριστικά και αμετάκλητα στον Υδροχόο. Αν είσαι Αιγόκερως, Καρκίνος, Κριός ή Ζυγός, γεννημένος την τελευταία μέρα, μπορεί να νιώσεις την παγωμένη ανάσα του που όμως ήδη σου είναι γνωστή και δεν μασάς. Έχεις φάει τον γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσεις; Ωστόσο, αυτός ο πλανήτης συνηθίζει να τα δίνει όλα στην ουρά, οπότε έχε τον νου σου!
  • «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» σου σιγοτραγουδάει η Νέα Σελήνη στις 3 του Σεπτέμβρη, για ξεκάρφωμα προφανώς αφού από την Παρθένο που πραγματοποιείται και με τον Κρόνο απέναντι, μάλλον στη γαλέρα θέλει να σε βάλει, να τραβάς κουπί. Ωστόσο μέχρι τις 9 του μήνα έχεις περιθώριο ως happy traveler να εξασκηθείς στην κολύμβηση και τη γευσιγνωσία, πριν αρχίσεις να οργανώνεσαι και αγχωθείς με το καλάθι του μαθητή.
  • Την ίδια μέρα, δηλαδή στις 3 του μήνα, ο Άρης, στα τελευταία του βήματα στους Διδύμους, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Με την παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις και τι όχι. Γι' αυτό κράτα αποστάσεις και μην βιαστείς να πάρεις θέση στη σωστή πλευρά της ιστορίας γιατί αντί να γράψεις ιστορία, μπορεί να περάσεις εσύ στην ιστορία και μάλιστα ως ανέκδοτο! Κράτα γενικώς αποστάσεις γιατί παρόλη τη ζέστη, οι κάθε είδους ιώσεις θα γνωρίσουν πεδίο δόξης λαμπρό! Επίσης, στη θάλασσα όπου όπως προείπα, θεωρώ βέβαιο πως θα συνεχίζεις τις θαλάσσιες δραστηριότητες και τις βόλτες με το σκάφος για να μην αφήσεις και αυτήν την Αφροδίτη χωρίς νόημα ύπαρξης, πρόσεχε λιγάκι. Μην ξανοίγεσαι με τα μελτέμια χωρίς μπρατσάκια και χωρίς λεξικό για τη χώρα του συγχωρεμένου του Καντάφι…
  • Προσοχή επίσης σε ζημιές ειδικά στα υδραυλικά και στο σπίτι γενικότερα και όλα αυτά, όχι μόνον αυτήν την ημερομηνία αλλά και για αρκετό διάστημα αφού ο Άρης την επόμενη μέρα μπαίνει στον Καρκίνο όπου θα παραμείνει για δύο ακριβώς μήνες σε πρώτη φάση και έπεται και συνέχεια αργότερα. Μπορεί να δούμε και κάποιο εντυπωσιακό σαμποτάζ στα πολεμικά μέτωπα, πιθανότατα και υποθαλάσσιο και γενικότερα επεισόδια που θα προκύψουν στη θάλασσα.

Αυτά για τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη. Για την συνέχεια που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, λόγω και των επερχόμενων εκλείψεων, θα αναφερθώ όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved