Οι όψεις του Ήλιου στην Παρθένο με τους αργούς πλανήτες και πώς θα επηρεάσουν!

Από τις 19 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζει διαδοχικά όψεις με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα!

Θανάσης Ματσώτας
Οι όψεις του Ήλιου στην Παρθένο με τους αργούς πλανήτες και πώς θα επηρεάσουν!

Ο Ήλιος πριν εγκαταλείψει το ζώδιο της Παρθένου θα κάνει διαδοχικά τρεις όψεις με τους αργούς πλανήτες.

  • Πιο συγκεκριμένα, στις 19 σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Σκέφτεσαι με τρόπο ανοιχτόμυαλο και προοδευτικό, ενώ ταυτόχρονα οι ιδέες που έρχονται σε ανάβουν, σαν τον γλόμπο πάνω από το κεφάλι του Κύρου Γρανάζη, όταν εμπνέεται τον τρεχαγυρευοσυσσωρευτή. Είσαι διατεθειμένος να ξεφύγεις από τη συνήθεια και οτιδήποτε θεωρείται δεδομένο. Θέλεις να ερευνήσεις, να κάνεις πράγματα διαφορετικά, να πειραματιστείς! Στον δικό σου τον κόσμο δεν υπάρχουν κανόνες, μα μόνο εξαιρέσεις, τραγουδάς. Ποντάρεις στο αουτσάιντερ και κερδίζεις! Και όλα αυτά χωρίς να υψώσεις το λάβαρο της επανάστασης και να καταλήξεις σαν Τσε Γκεβάρα από το Μπουρνάζι. Αυτό είναι και το ατού αυτής της όψης: σε βοηθά να προσαρμοστείς αρμονικά στις αλλαγές!
  • Στις 21, έχουμε την αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Αυτό είναι πιο πολύπλοκο. Προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά με οδηγό τη λογική. Αλλά το άτιμο το σύμπαν έχει τη δική του «λογική», που κάνει τη δική σου να παραλογίζεται! Η διαίσθηση, που σου δίνει, είναι πολύ δυνατή για να την κουμαντάρεις. Παρόλα αυτά, μέσα από την απογοήτευση, έρχεται η απομυθοποίηση κάποιων πραγμάτων και αυτό είναι ένα επί της ουσίας θετικό αποτέλεσμα, όταν κορυφώνεται η σύγκρουση της λογικής με την επιθυμία και τη συναισθηματική φαντασία. Επώδυνο ίσως αποτέλεσμα αλλά θετικό! Αλλιώς είσαι καταδικασμένος να βιώσεις μια νέα απάτη ή αυταπάτη.
  • Στις 22 του μήνα, ο Ήλιος λίγο πριν φύγει από την Παρθένο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που έχει επιστρέψει στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω. Αυτός δεν έρχεται μόνο για να σου ξεπλύνει τις ενοχές και τις αμαρτίες. Και όταν λέω να «ξεπλύνει» δεν εννοώ να σε περάσει από το καθαρτήριο, να σου ζητήσει νηστεία, προσευχή, αυτομαστίγωμα και να δεις υποχρεωτικά όλα τα επεισόδια του Power of love για να εξαγνιστείς. Όχι! Εννοώ πως σε βάζει να συνδιαλλαγείς τίμια με τους «δαίμονές» σου. Ούτε να τους καταπιέζεις, ούτε να κάνεις πως δεν τους βλέπεις. Να τους αναγνωρίσεις και να συνομιλήσεις μαζί τους. Με αυτό τον τρόπο, από «αφεντικά» θα τους κάνεις «υπαλλήλους»! Το τρίγωνο αυτό σου δίνει αντοχή και διεισδυτικότητα. Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις αφού είσαι πρακτικός και απόλυτα αποτελεσματικός, κυρίως όμως γιατί σε καθοδηγεί ένα αλάνθαστο αρχέγονο ένστικτο!

Από τις όψεις αυτές του Ήλιου θα επηρεαστείς ιδιαίτερα αν είσαι Παρθένος ή Ιχθύς, γεννημένος τις τελευταίες πέντε ημέρες αυτών των ζωδίων. Ακόμη καλύτερα μπορείς να ανταποκριθείς στην ευεργετική επιρροή αυτού του σχηματισμού αν είσαι Ταύρος, Σκορπιός, Καρκίνος ή Αιγόκερως γεννημένος στο ίδιο διάστημα.

Το σημαντικό σε όλα αυτά, είναι ,πως ουσιαστικά, η ενέργεια των όψεων αυτών αλλά και η διάρκεια επιρροής τους είναι πολύ πιο αυξημένες απ' ό,τι συνήθως, γιατί πραγματοποιούνται πάνω στο διάστημα της σεληνιακής έκλειψης. Επιπλέον, δημιουργούν έναν σχηματισμό «Μεγάλου τριγώνου» και με τη συμμετοχή της Σελήνης κατά τη διάρκεια της έκλειψης, δημιουργούν όλοι μαζί έναν αστρολογικό σχηματισμό που ονομάζεται «Χαρταετός». Έτσι η ενέργεια των πλανητών λειτουργεί συνδυαστικά και πολλαπλασιασμένα.

Και ο συνδυασμός αυτός, αν παραμερίσεις τις φιοριτούρες, σε καθοδηγεί απλά και κατανοητά: εμπιστέψου την έμπνευση και θα αναγνωρίσεις το πραγματικό ένστικτο όταν παρουσιαστεί, αν δεν παρασυρθείς από την φαντασία και τη συναισθηματική επιθυμία!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved