Εκλογές ΗΠΑ 2024: Donald ή Kamala; Τι δείχνουν τα άστρα;

Μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά, όχι μόνο για το μέλλον των ΗΠΑ αλλά για το μέλλον όλου του πλανήτη!

Στις 5 Νοεμβρίου γίνεται η μεγάλη αναμέτρηση για την προεδρία των ΗΠΑ. Μετά την παραίτηση του Joe Biden, η Kamala Harris ως υποψήφια των Δημοκρατικών, θα αντιμετωπίσει τον Donald Trump σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά, όχι μόνο για το μέλλον των ΗΠΑ αλλά για το μέλλον όλου του πλανήτη!

Για άλλη μια φορά η αστρολογική εκτίμηση είναι εξαιρετικά δύσκολη, όπως άλλωστε και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις, το 2016 και το 2020, αλλά και με τον Bush το 2000, σε αντίθεση με άλλες όπου τόσο για τον Obama όσο και για τον Bill Clinton, ήταν εύκολη η αστρολογική εικόνα της νίκης τους. Και το 2016 που ο Trump αναμετρήθηκε με τη Hilary Clinton και το 2020 που πάλι ο Trump βρήκε απέναντί του τον Biden, η πρόβλεψη ήταν σε οριακά επίπεδα όπως φάνηκε και από το τελικό αποτέλεσμα. Ειδικά το 2016 όπου η Hilary, παρόλο που κέρδισε με 4% διαφορά σε ψήφους, έχασε την προεδρία.

Παρεμπιπτόντως, εδώ να σημειώσω πως για πολλούς λόγους, ήταν σωστότερη η πρόβλεψη που έβλεπε το οριακό του πράγματος, αλλά μπορεί να έκανε λάθος ως προς τον νικητή, παρά αυτή που έβλεπε τη νίκη του Trump με άνεση και με μεγάλη διαφορά!

Ας δούμε τα αστρολογικά δεδομένα για την επικείμενη αναμέτρηση. Αυτά βέβαια είναι πολλά και αντιφατικά γι αυτό θα αναφερθώ σε κάποια βασικά.

Ladies first: Ζυγός, γεννημένη σε μια ακριβέστατη Πανσέληνο και με Ωροσκόπο στους Διδύμους η Kamala Harris δεν φαίνεται να έχει τα πολύ δυνατά «μάκρο-αστρολογικά» εκείνα στοιχεία που την βοήθησαν να κερδίσει (ως αντιπρόεδρος) το 2020. Ωστόσο, δεν είναι και άσχημα. Η προηγούμενη και η επόμενη σεληνιακή έκλειψη είναι ακριβώς πάνω στον Ωροσκόπο της, ενώ σε κοντινή απόσταση αλλά απομακρυνόμενος, βρίσκεται ο Δίας. Αυτά είναι ισχυρά στοιχεία επιτυχίας, της οποίας ήδη γνώρισε ένα μέρος, παίρνοντας το χρίσμα των Δημοκρατικών. Ισχυρή επίδραση έχει πάνω της και η Νέα Σελήνη λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση. Το πέρασμα του Άρη από τις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες πριν τις εκλογές, την κάνει ιδιαίτερα μαχητική, αλλά θα δημιουργήσει εντάσεις που μπορεί να της στοιχίσουν σε ψήφους αν δεν καταφέρει να συγκρατηθεί σε κάποιες κρίσιμες στιγμές.

Δίδυμος, με Ωροσκόπο Λέοντα ο Donald Trump, γεννημένος και αυτός πάνω σε μια Πανσέληνο που επιπλέον είναι και σεληνιακή έκλειψη, έχει έναν ιδιαίτερα δυναμικό αστρολογικό χάρτη, με εξέχουσα την παρουσία του Ουρανού πάνω σε αυτήν την Πανσέληνο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί ο διελαύνων Ουρανός από τον Ταύρο ενεργοποιεί και τώρα ισχυρά τον χάρτη του. Αυτός είναι ο πλανήτης των αλλαγών και ευνοεί πάντα τα αουτσάιντερ! Πάνω από τον Ήλιο του βρίσκεται και ο Δίας, ενώ στο Μεσουράνημά του έχει προηγηθεί η ιδιαίτερα δυναμική σύνοδος Δία-Ουρανού στον Ταύρο. Επάνω στις εκλογές μάλιστα, επαναλαμβάνεται «κρυφά» καθώς ο Αστρικός Δίας είναι σε σύνοδο με τον Τροπικό Ουρανό!

Ενδιαφέρον έχει και ο χάρτης του αντιπροέδρου των Ρεπουμπλικάνων, J.D.Vans. Δυστυχώς δεν έχουμε ακριβή στοιχεία για τον αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών. Ο Vans έχει το ίδιο Μεσουράνημα με τον αρχηγό του και δέχεται και αυτός την επιρροή Δία-Ουρανού ενώ ο πρώτος είναι σε τρίγωνο με τη γενέθλια Σελήνη του. Η Νέα Σελήνη των εκλογών είναι σε ακριβές τετράγωνο με τον Ήλιο του στον Λέοντα. Και αυτός λοιπόν έχει έντονα και δυναμικά στοιχεία που δείχνουν πως σε καμιά περίπτωση δεν θα πέσει αμαχητί!

Όπως είπα και στην αρχή, τα πράγματα είναι οριακά και η πρόβλεψη ιδιαίτερα δύσκολη. Όλοι οι μονομάχοι φαίνεται να έχουν ισχυρές ενδείξεις επιτυχίας. Ο Trump όμως φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο και μια ιδιαίτερη δυναμική, ακόμη και αν η διαφορά είναι μικρή.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι τόσο καλό γι' αυτόν όσο ακούγεται. Γιατί ο χάρτης του έχει και πολλά ιδιαίτερα σκοτεινά σημεία! Όπως έγραψα στο άρθρο μου γι' αυτόν, στις 19 Ιουλίου, όπου προειδοποίησα με χρονική ακρίβεια για τις απόπειρες δολοφονίας που ακολούθησαν, τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα για αυτόν με την σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου 2025 αλλά και την Πανσέληνο του Ιουνίου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα μια απόπειρα που όμως είναι πολύ πιθανή και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό επικινδυνότητας από τις προηγούμενες. Μπορεί να είναι κάποιου άλλου είδους επίθεση πχ για σκάνδαλα ή μια σοβαρή ασθένεια. Πάντως, αν εκλεγεί η καριέρα του ως πρόεδρος δεν αποκλείεται να λήξει πρόωρα.

Ωστόσο το σημαντικότερο από όλα, είναι πως όποιος από τους δύο και αν εκλεγεί, στις ΗΠΑ μπορεί να χυθεί αίμα από την επόμενη των εκλογών έως και αρκετούς μήνες αργότερα! Αυτό σημαίνει σοβαρότερα επεισόδια από αυτά των προηγούμενων εκλογών και αν συνυπολογίσουμε την «gun culture» των Αμερικανών, μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτα. Μπορεί επίσης να παιχτεί κάποιο άλλο σενάριο όπως απόσχιση κάποιας πολιτείας από την ομοσπονδία. Ο χάρτης των ΗΠΑ έχει πολλά προβλήματα που κλιμακώνονται μέσα στο 2025 αλλά και αργότερα.

Οι εκλογές αυτές είναι ίσως οι πιο κρίσιμες στην σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved