Ανασχηματισμός-Ένας μάταιος συμβιβασμός

Ας δούμε τι συμπεράσματα βγαίνουν

Αναθεματίζουν ο Karl-Heinz Ottinger και ο Γιάννης Ριζόπουλος





1. Οι Uranian χρησμοί-Άλλαξε ο Μανωλιός...

Ολοκληρώθηκε η Ορκωμοσία της Νέας Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Πραγματικά οι κινήσεις του νυν Πρωθυπουργού χαρακτηρίζονται σπασμωδικές αλλά καταδεικνύουν και την ….αγάπη (πατριωτική ασφαλώς) στην καρέκλα. Κάποιοι από τους «αντάρτες» υπουργοποιήθηκαν και ασφαλώς δεν θα καταψηφίσουν τροπολογίες, νόμους και διατάγματα αποδεικνύοντας πως η Ελλάδα έχει υψηλές θερμοκρασίες και κάποιοι άφησαν τα «παντελόνια» στο σπίτι τους για να μην ζεσταίνονται. Κατά την γνώμη μου ο Πρωθυπουργός έπραξε αυτό που λένε οι Αμερικάνοι «ότι δεν εξαγοράζεται με λεφτά εξαγοράζεται με πολλά λεφτά» δηλαδή κάθε πράγμα έχει την τιμή του και ο βουλευτής το ψώνιο με την καρέκλα. Όμως ο Αδόλφος Χίτλερ είχε πει μια φράση «να φοβάσαι την οργή αυτών που ευεργέτησες. Δεν θα σου συγχωρέσουν ποτέ το καλό που τους έκανες».

Μερικοί τίτλοι Υπουργείων προκαλούν δέος και γέλωτα. Όπως Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Επιτυχημένος τίτλος με 3 στα 3. Για δε το Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ή για το Υγείας, Διατροφής –Άθλησης και Κοινωνικής ασφάλισης είναι εκπληκτικός. Εάν δηλαδή ο νέος Λοβέρδος ακολουθήσει τα χνάρια του παλαιού Λοβέρδου τότε τα γεμιστά και ο μουσακάς θα τρώγονται μόνον με ...leasing!

O χάρτης της Νέας κυβέρνησης

Ας δούμε τι συμπεράσματα βγαίνουν από τις Uranian εξισώσεις, ξεκινώντας από την συνολική εικόνα.

Η κυβέρνηση: Τα όρια της νευρικής μας κατάστασης. Παραισθήσεις. Ανέφικτοι στόχοι. Μια κυβέρνηση που θα πέσει γρήγορα.

Να και τα επιμέρους συμπεράσματα:

Μηδενική Κριού (η εντύπωση-to momentum): Αλλαγή συμπεριφοράς, τακτικής και πλεύσης. Μια κίνηση ή ένωση που έχει κάποια αποτελέσματα. Κάποια άτομα καταφέρνουν(εν μέρει) να περάσουν την γραμμή τους στο κοινό. Κάποιες αλλαγές σύντομες. Μεγάλη κακοτυχία. Πολλά πράγματα «στραβώνουν» από το πουθενά. Ακραία και ακαριαία γεγονότα. Σεισμός, κεραυνοί, αστραπές. Το να εποπτεύεις τους άλλους.

Hades (ατυχία, βρώμικες πράξεις): Μια καριέρα-μια φήμη- μια ζωή σε ελεύθερη σε ελεύθερη πτώση. Μια κατάσταση όπου πάει από το κακό στο χειρότερο. Τύχη σχετικά με τα καύσιμα. Αντιμέτωποι με δοκιμασίες και καταστροφές. Οι στρατιώτες «πρώτης γραμμής» τα δίνουν όλα. Κυβερνητικά στελέχη με ροπή στα παραπτώματα. Αυστηρότητα κατόπιν διαταγής του κράτους. Κακά ή μέτρια αποτελέσματα ζητήματα εργασίας. Η θέση κάποιου προκαλεί δυσαρέσκεια. Επαφές με συνδικαλιστές των κατώτερων κοινωνικά στρωμάτων.

Μεσουράνημα: Διανοητικές επαφές. Λειτουργώντας βάση σχεδίου. Μια αλλαγή όπου σκοπό έχει να «αλλοιώσει» κάποιο αποτέλεσμα. Δίνοντας δικτατορικές διαταγές. Για να ασκήσει τη δύναμη του κράτους. Αποφασίζω και Διατάσσω.Ποσειδώνας (οράματα και ουτοπίες): Η ανικανότητα της δύναμης του κράτους να συνεχίσει. Διάλυση μιας μεγάλης δύναμης (έθνος). Μια επαφή – μια σχέση –μια συνεργασία που είναι αναξιόπιστη. Η γρήγορη χαλάρωση, ελπίδα και απογοητεύσεις. Νοιώθοντας έντονα στο συναίσθημα της αβεβαιότητας.Kronos (η εξουσία): Διαχωρισμός. Πάλι από την αρχή. Τιμητική διάκριση σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Ένα ταξίδι που προκαλείται από τις Αρχές. Μεγάλη αμέλεια. Μεγάλη έλλειψη πρώτων υλών. Παράξενες μέθοδοι της κυβέρνησης.Admetos: Πλήρης παύση της δραστηριότητας.Apollon: Ένας επιτυχής ηγέτης. Διάλυση μιας λέσχης, μιας εταιρείας, μιας συντεχνίας. Πρόσκληση για Εθνική συνέλευση. Μεγάλη απάτη. Το «Colpo Grosso»

K.H.O

2. Ο σύνθετος (τροπικός-αστρικός) χάρτης-Κι έβαλε τους ...χοντρούς αλλιώς!

Με δεδομένο το ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολιτική πράξη, η παρουσία της Δήμητρας πάνω στην ακμή του 7ου οίκου είναι μάλλον αντιπροσωπευτική. Το ίδιο και τα τετράγωνα της με τον Ήλιο και την αστρική Σελήνη. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την «κρυφή» σύνοδο της με τον τροπικό Ποσειδώνα, που υποδηλώνει αναποτελεσματικότητα και φρούδες ελπίδες.

Ο Ποσειδώνας είναι πολύ πιο δραστικός από όσο δείχνει η θέση του στον 6ο οίκο, αφού σχηματίζει και μια ακριβέστατη αντίθεση με τον αστρικό Ωροσκόπο, ο οποίος δείχνει τον χαρακτήρα αλλά και τις προοπτικές του όλου εγχειρήματος: Στην καλύτερη περίπτωση μια τρύπα στο νερό και στην χειρότερη εξαπάτηση και παραπλάνηση. Και όλο αυτό το «πακέτο» σχετίζεται άμεσα με τα εργασιακά, αφού ο πλανήτης του χάους (στην πολιτική) δεν απεμπολεί σε καμία περίπτωση τα «δικαιώματα» του στον 6ο οίκο.

Το πράγμα γίνεται ακόμη χειρότερο από το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, το οποίο παραδοσιακά συνδέεται με υπονομεύσεις και προδοσίες. Και ο Άρης μπορεί να βρίσκεται στον 9ο οίκο, συσχετιζόμενος άμεσα με το εξωτερικό και το νομοθετικό έργο αλλά επιπλέον κάνει σύνοδο με το αστρικό Μεσουράνημα (στόχοι, σκοποί) επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά στους τελευταίους μήνες, ότι ...κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.



Όσον αφορά την σταθερότητα του νέου σχήματος, η παρουσία του Ουρανού και του Πλούτωνα στον 7ο και τον 4ο οίκο αντίστοιχα, δεν είναι και ότι το καλύτερο. Τα ...μπόσικα τα κρατά ο Κρόνος, ο οποίος πολύ θα ήθελε να έχει το γενικό πρόσταγμα αλλά έτσι όπως είναι διαμορφωμένες οι ισορροπίες στον χάρτη, δείχνει μάλλον καθυστέρηση και δυστοκία στην λήψη των αποφάσεων. Επίσης, ως αντίπαλο δέος του Ουρανού και του Πλούτωνα, πριμοδοτεί αυταρχικές πρακτικές προς αντιμετώπιση των διαλυτικών τάσεων.

Τρεις αργοί γωνιακοί δείχνουν εξαιρετικές αντιφάσεις και διαφορετικές τάσεις που είναι δύσκολο να χωρέσουν σε ένα τόσο δα μικρό ...μέγαρο, όπως είναι το Μαξίμου.

Και στην συγκεκριμένη περίπτωση την «νύφη» την πληρώνουν η Αφροδίτη και ο Ερμής, που σχηματίζουν δύο τ-τετράγωνα με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Η πρώτη είναι ζωτικός δείκτης και συνδέεται άμεσα με το αίσθημα ασφάλειας και ευτυχίας του κόσμου, ενώ ο δεύτερος είναι επιφορτισμένος κυρίως με κυβερνητικά καθήκοντα, αφού βρίσκεται στον 10ο οίκο. Και οι δύο τομείς πάσχουν ...απελπιστικά και κάθε φορά που η Σελήνη θα περνά από τις πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), οι ...αναστεναγμοί θα φθάνουν μέχρι το Βερολίνο!

«Κυριακή κοντή γιορτή» και για τον Άρη που από τα μέσα Ιουλίου θα αρχίσει να «πιάνει» το Μεσουράνημα, τον Ήλιο και λίγο αργότερα τον Ερμή. Φωτιά στα μπατζάκια της κυβέρνησης δηλαδή, αν βέβαια φοράει ακόμη παντελόνια....

Τέλος, η θετική για τα οικονομικά παρουσία του Δία στον 8ο οίκο -σε σύνοδο μάλιστα με τον αστρικό Άρη- διαστρέφεται και καναλιζάρεται από τον γωνιακό Κρόνο στον 1ο οίκο και έτσι δείχνει μεν «πακέτα» από το εξωτερικό, τα οποία ωστόσο ανεβάζουν κι άλλο το ύψος των δανεικών και δεν αξιοποιούνται παραγωγικά.

Αν είχαν αστρολόγο στου Μαξίμου θα επέλεγαν σίγουρα άλλη ώρα για την ορκωμοσία, με τον μπάρμπα - Δία να βρίσκεται σε πιο επίκαιρη θέση και τους «κακούς» να έχουν πάει στο ...περίπτερο για τσιγάρα!

Γ.Ρ.

©2011-2025 Astrology.gr - All rights reserved