Οι δημοσιευμένες προβλέψεις και η πιστή υπακοή των επιστημονικών δεδομένων στις αστρολογικές τάσεις

Δεν μπορούμε σε λάθος αστρολογικές προβλέψεις να πούμε ότι δεν είδαμε την κίνηση της Αφροδίτης

από το Γ. Μπαρδόπουλο










Τα προηγούμενα κείμενα και παραδείγματα σας άρεσαν; Να θυμάστε, όλα τα προηγούμενα ήταν μετά την κίνηση του ΓΔ. Τα δύσκολα, είναι να είσαι σωστός στην πρόβλεψη και πορεία του ΓΔ από πριν. Να θυμίσω ξανά, ότι μιλάμε για επιστημονικά στοιχεία και δεδομένα, που δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε κατά την διάθεση μας, ώστε να είμαστε σωστοί! Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα, το να δώσει κάποιος αστρολόγος προβλέψεις είναι ρίσκο και μάλιστα μεγάλο, επειδή έχουν την αυτονόητη φυσική σύγκριση των επιστημονικών δεδομένων με τις αστρολογικές προβλέψεις. Δεν μπορούμε σε λάθος αστρολογικές προβλέψεις να πούμε ότι δεν είδαμε την κίνηση της Αφροδίτης ή ότι «ρεύτηκε» μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω ο Αρης. Αυτά δεν γίνονται! Είμαστε σωστοί, καλώς! Αν όχι, τότε είναι προτιμότερο να πουλάμε κολλητήρια για μπρίκια, τώρα τελευταία είναι και της μοδός.

Πολλοί, θα πουν ότι έτυχε! Σε δεύτερη επιτυχία; Σύμπτωση! Σε τρίτη; πάλι τα ίδια! Σε εκατοστή … χιλιοστή, παίρνεις την απάντηση ότι είσαι και γραφικός! Αν έχεις χίλιες μια προβλέψεις και σωστές χίλιες, θα πάρεις την απάντηση: «Ναι, αλλά έκανες λάθος σε μια, άρα είσαι λάθος σε ολες!» Φυσικά, κανείς δεν θα πει ότι έκανε κινήσεις μετά από τις δωρεάν, αστρολογικές συμβουλές. Αν όμως, όταν ο δείκτης κινείται καθοδικά, σε ρωτήσει την ημερομηνία που θα αλλάξει η τάση σε ανοδική, και κάνεις το λάθος να του ζητήσεις αμοιβή, θα πάρεις την απάντηση ότι «πολλά ζητάς και πρέπει να τα πεις δωρεάν, άλλωστε τι είναι!». Όμως, δωρεάν, είχε πάρει την πρόβλεψη, για το ότι πέφτει. Φυσικά δεν την εκτίμησε, διότι αυτός είναι σοβαρός και ασχολείται με θεμελιώδεις συνθήκες της οικονομίας και των εταιριών, αλλά δεν πληρώνει, «άμα θέλεις μου λες, δεν σε πιέζει κανένας». Κάθεται, ενώ δεν του είπες, σου γυρνάει αλλού την κουβέντα, άλλα όλως τυχαίως, την απάντηση του την απαιτεί, για να σου βγει μετά από πάνω, όπως δεν πλήρωσε πριν και στην δεδομένη στιγμή ζητάει και τα ρέστα. Άλλωστε, «είναι όλα εύκολα, ή πάνω θα πάει ο δείκτης ή κάτω». Δεδομένα, που δεν τα φτάνουν τα «άστρα και οι απατεώνες αστρολόγοι». Σιγά που ο κάθε σοβαρός επενδύτης μασάει ταραμά; «Τι είναι καμμιά γυναικούλα;» γι’αυτό και δεν ασχολείται με τα άστρα. Φυσικά ο ερωτών, στη δεδομένη στιγμή, εχει εγκλωβιστεί χάνει και χρήματα, περιούσιες και τα παιδία του σε λίγο θα πεινάνε από τις λάθος επιλογές του. Αλλά, ο συγκεκριμένος «είναι θεσμικός», δεν αγοράζει εκμεταλλευμένος τις προσωρινές ευκαιρίες. Τις βάζει παρακαταθήκη, στο «φινάλε» θα αφήσει τις μετοχές κληρονομιά στα παιδία του ή στα εγγόνια του, για να θυμούνται τον πατέρα τους ή όταν πίνουν … καφέ να αναλογίζονται το πόσο έξυπνο και «γάτο» πατέρα ή παππού είχαν.
Ετσι αντιμετωπίζεται ο χρηματιστηριακός αστρολόγος στην Ελλάδα. Ξεκάθαρη απάντηση από τον χρηματιστή του δεν μπορεί να εχει γιατί και ο χρηματιστής σε αστρολόγους τρέχει. Όμως, ο ενδιαφερόμενος από τον αστρολόγο ξέρει πιο πολλά, ακόμα και από τον χρηματιστή του, αλλά την γνώμη σου, το χρόνο σου, το κόπο σου τον θέλει δωρεάν και θα σε … θυμηθεί όταν φάει τα τελευταία ευρω από τα … κέρδη του καφέ.

Ετσι ο υποφαινόμενος, θα σας δώσει μια σειρά από επιτυχημένες του προβλέψεις σε βάθος εννέα μηνών. Έχουν γίνει μερικά λάθη ή έστω εκτιμήσεις. Το να προβλέψει κάποιος για εννέα μήνες την πορεία του ΓΔ είναι και … αυτοκτονία. Ο λόγος είναι απλός γιατί θα είναι δέσμιος των προβλέψεων του, εκτός αν είναι φραστικές, και έχουμε «ήξεις και αφίξεις» του τύπου «δεν κατάλαβες καλά, άλλα εννοούσα». Τέλος ο επενδύτης είναι επενδύτης, γιατί θέλει να παίξει …παιχνίδια ή θέλει να κερδίσει; Όποια και να είναι η πρόθεση του μάλλον θέλει και … χρήματα. Το θέμα είναι να εχει καλή σχέση μαζί τους. Ενας άλλος λόγος είναι ότι πολλοί αστρολόγοι δεν έχουν την ικανότητα να κάνουν μόνοι τους προβλέψεις και τις … δανείζονται από άλλους. Φυσικά οι δανειζόμενοι αστρολόγοι, ξέρουν πιο πολλά από τους … δανειστές τους. Μάλιστα μερικοί δανειζόμενοι έχουν … διδάξει τους … δανειστές τους. Μιλάμε για τέτοιες επιτυχίες και γνώσεις. Άλλωστε, αρκετοί, αποφεύγουν να δημοσιεύσουν προβλέψεις. Πάντα, όμως θέλουν τις δάφνες για τη μια και μοναδική τους πρόβλεψη. Και τις απαιτούνε, γιατί είναι σωστοί! Να θυμίσω σε μια. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Ας δούμε, τι είχα πει σαν πρόβλεψη από τον Απρίλιο 2001 έως τον Δεκέμβριο του 2001, στο χρηματιστηριακό περιοδικό «Χρήμα & Αγορά» των εκδόσεων eurocapital, και της αντίστοιχης ΑΕΛΔΕ. Οι προβλέψεις είναι στην σελίδα 104. Το κείμενο συντάχθηκε και παραδόθηκε στο περιοδικό αρχές Μαρτίου 2001.


Εικόνα 1, άνω:. Εισαγωγικό κείμενο η πορεία του χρηματιστηρίου για το 2001. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για «αστάθεια που θα κρατήσει μέχρι το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου 2001».



Εικόνα 2, άνω: η πρόβλεψη ξεκινάει από τον Απρίλιο και είναι η παραπάνω. Η απάντηση δίνεται στην παρακάτω εικόνα που την έχουμε πάρει από την εφημερίδα «Καθημερινή» και το οικονομικό της ένθετο στην τελευταία σελίδα.


Εικόνα 3, άνω: Η παραπάνω τεχνική ανάλυση που διαβάζετε, συντάχθηκε από τους αναλυτές της «Εθνικής Χρηματιστηριακής» θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας. Δημοσιεύτηκε το Σάββατο, 21 Απριλίου 2001. Εδώ να σημειώσουμε ότι στις αρχές Απριλίου δεν είχε πει κανένας για αγοραστικό σήμα. Το γνώριζαν, αν το γνώριζαν, μόνο όσοι μελετούσαν τεχνική ανάλυση και οι αναγνώστες του περιοδικού, όσοι το είχαν διαβάσει και φυσικά μεσα στην ανοδική ευδαιμονία όσοι το θυμόντουσαν.


Εικόνα 4, άνω: Στις 28 Απριλίου 2001, οι ίδιοι τεχνικοί αναλυτές έλεγαν ότι δοκιμάζαμε τον κινητό μέσο όρο των 110 ημερών. Να συμπληρώσω, ότι αν δεν σπάσει αυτός ο κινητός μέσος η πρόβλεψη μου είναι τελείως λάθος. Επίσης, ο κινητός μέσος είναι επιστημονικό στατιστικό εργαλείο που με αυτό εργάζονται επιστήμονες αναλυτές. Η πρόβλεψη είχε δοθεί από τις αρχές Μαρτίου. Κανένας τεχνικός αναλυτής δεν μπορούσε να γνωρίζει ότι στις 28 Απριλίου θα δοκιμάζαμε τον κινητό μέσο των 110 ημερών και σε περίπτωση που σπάσει θα πάμε πιο κάτω. Έλεγα, «αυτή η τάση θα κρατήσει μέχρι τις 20 Απριλίου». Συμπλήρωνα, «ότι η ανοδική στροφή θα τελείωνε στις 27 Μαΐου 2001»


Εικόνα 5, άνω. Στην παραπάνω εικόνα είναι η πορεία του ΓΔ τον Μάιο του 2001. από την εικόνα 2, μπορούμε να συγκρίνουμε την πλήρη επιβεβαίωση της αστρολογικής πρόβλεψης και με την βοήθεια της ΤΑ από την εικόνα 4.


Εικόνα 6, άνω: Η πρόβλεψη για το καλοκαίρι του 2001. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για συγκεκριμένη πλανητική όψη που παρουσιάζεται και σε άνοδο και κάθοδο. Στα μεσα του Ιουλίου στις, 17, έφερε ανοδική αντίδραση μέχρι τις 6 Αυγούστου.


Εικόνα 7, άνω: Το σχεδιάγραμμα στην είναι ξεκάθαρα κατατοπιστικό και είναι η πορεία του Γενικού δείκτη τους μήνες, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 2001. Η πορεία του ΓΔ είναι ξεκάθαρα καθοδική, όπως ακριβώς λέγαμε στην εικόνα 1 .


Εικόνα 8, άνω, στην παραπάνω εικόνα, διαβάζετε την συνεχεία της πρόβλεψης. Στις 28 Αυγούστου 2001 έγινε η τελευταία κορυφή του ΓΔ. Εδώ σημειώνεται μια απόκλιση δυο ημερών, μπορείτε να μου την χρεώσετε σαν λάθος πρόβλεψη. Δεν είμαι θεός αλλά απλός άνθρωπος. Για τον Σεπτέμβριο, να θυμηθούμε ότι στις 11 έγινε η επίθεση στη Νέα Υόρκη και ότι το αμερικανικό χρηματιστήριο έκλεισε για τρεις μέρες. Το δικό μας, στις 17 ήταν πράγματι ανοδικό, σημείωσε κάποια χαμηλά και η πραγματική άνοδος ξεκίνησε στις 21/9ου. Σαν αποτέλεσμα φάνηκε ότι ήμουν για δεύτερη φορά λάθος, καθώς για λίγο ήμασταν στην αρχή ενός πιθανού Τρίτου Παγκόσμιου πόλεμου. Όλος ο Οκτώβριος ήταν ανοδικός, από την αρχή του.



Εικόνα 9, άνω, στην παραπάνω εικόνα, έχουμε την συνεχεία της πρόβλεψης για τους δυο τελευταίους μήνες του έτους. Την πορεία του Νοέμβριου μπορείτε να την εκτιμήσετε στην 10η εικόνα. Το ίδιο και του Δεκεμβρίου.


Εικόνα 10η άνω, στην παρακάτω εικόνα κλείνουμε και επισημαίνουμε τις πιο σημαντικές μέρες της χρονικής περιόδου που ασχολείται το δημοσίευμα. Σε αυτές θα βρείτε, πάλι, δυο μέρες όπου έχουμε απόκλιση από την αστρολογική πρόβλεψη.


Εικόνα 11η άνω, η παράσταση και πορεία του ΓΔ για το τελευταίο τετράμηνο του 2001. Με το δεδομένο ότι έχουμε τέσσερα σημεία, με απόκλιση δυο ή τριών ημερών, τον Οκτώβριο ανοδικό, τον Νοέμβριο να ακολουθεί με μερικά «τσαλιμάκια» τις αστρολογικές επιρροές. Ζητώ την κατανόηση σας για αυτά τα έξη σημεία που είχαμε απόκλιση. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι παρουσιάστηκαν μετά την απειλή του πιθανού 3ου παγκόσμιου πόλεμου, τέτοια απειλή δεν συμβαίνει κάθε μέρα.

Κλείνοντας να τονίσω ότι είμαι απόλυτα σίγουρος ότι άλλοι αστρολόγοι είναι πιο σωστοί, μόνο που τις επιτυχίες τους τις έχουν για αραχνιασμένες ντουλάπες. Με αυτόν τον τρόπο δεν γνωρίζουμε το ποσοστό επιτυχίας τους ή της αποτυχίας. Αποτυχίας; Τώρα είναι σίγουρο ότι θα καώ στην Κόλαση! Τόλμησα και σκέφτηκα: «Αποτυχία». Αλλά, να δείτε το πόσο κακοήθης είμαι.
Οι άνθρωποι δεν προλαβαίνουν. Όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες του πλανήτη πλακώνουν στην Ελλαδιτσα μας για να τους συμβουλευτούν. Να σας θυμίσω το τελευταίο περιστατικό που εισασταν και μάρτυρες. Θυμόσαστε στο Κολωνάκι, που είδαμε μαζί τον Μπιλ Γκειτζ, και μας έκανε εντύπωση που ο μπράβος του κρατούσε το πούρο. Καθώς έπαιρνε τηλεφωνικά τις οδηγίες του από τον πετυχημένο και διεθνούς φήμης έλληνα αστρολόγο. Τα δημοσιοκαφρικα κανάλια πους τους είχαν πάρει από πίσω, δεν άφηναν τον άνθρωπο να σημειώσει τις λεπτομέρειες που του έδινε ο διεθνούς φήμης έλληνας αστρολόγος. Έπεσε και το πούρο από τον μπράβο του και δεν είχε ο άνθρωπος να καπνίσει. Δηλαδή, μιλάμε το ότι έχουμε τις διεθνούς φίρμες αστρολόγους. Τελικά είναι αλήθεια, ο αστρολόγος πρόβλεψε ότι θα πέσει το πούρο από τον φουσκωτό.

©2011-2025 Astrology.gr - All rights reserved