Το λάδι που απομακρύνει τον κίνδυνο καρκίνου
Προσθέτοντας ένα συγκεκριμένο λάδι στη διατροφή σας, μπορείτε να απομακρύνετε τον κίνδυνο καρκίνου, υποστηρίζουν οι ερευνητές.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσο περισσότερη σόγια κατανάλωνε κάποιος –εν προκειμένω ως ντρέσινγκ στη σαλάτα- τόσο καλύτερη ήταν η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.
Οι ερευνητές ανέλυσαν δείγμα αίματος των γυναικών που συμμετείχαν στη μελέτη προκειμένου να παρακολουθήσουν τα επίπεδα των θρεπτικών ουσιών.
Διαπίστωσαν ότι...