Η συνταγή της ημέρας: Pasta Flora με μαρμελάδα φράουλα
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη.
#tsoulotip: Καλό θα ήταν όταν ζυμώνουμε τη ζύμη της τάρτας να φοράμε γάντια μιας χρήσης για να μη μεταφέρουμε θερμοκρασία στο βούτυρο και μαλακώσει.
Υλικά
140 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
100 γρ. ζάχαρη άχνη
2 αυγά και έξτρα 1 κρόκο για το άλειμμα της ζύμης
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
2 κ.γ. baking powder
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com