
Υλικά για τη ζυμή:
13γρ. νωπή μαγιά ή 4γρ. ξερή
400ml. χλιαρό νερό
½ κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 ml. Ηλιέλαιο
500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Υλικά για τη γέμιση:
Λουκάνικα μικρά Φρανκφούρτης
Ζαμπόν, μπέικον και τυρί Gouda
150γρ. βραστή πατάτα, λιωμένη με το πιρούνι ανακατεμένη με φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, άνηθο, αλάτι και πιπέρι
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο giorgostsoulis.com