Προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας
Μια συνταγή του Γιώργου Τσούλη!
#tsoulotip: Τα σουδάκια μόλις ετοιμαστούν τα αφήνουμε με μισάνοιχτη τη πόρτα στο φούρνο να κρυώσουν.
ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό παγωτό βανίλια (ή της επιλογής μας)
Για τα σουδάκια:
200ml Νερό
200γρ.Αυγά (4 μέτρια αυγά)
100γρ. Βούτυρο (σε μικρά κομμάτια)
100γρ. Αλεύρι 2 Βανίλιες
Για τη σάλτσα σοκολάτας:
220 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
200 ml Κρέμα γάλακτος
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com