Προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας

Μια συνταγή του Γιώργου Τσούλη!

#tsoulotip: Τα σουδάκια μόλις ετοιμαστούν τα αφήνουμε με μισάνοιχτη τη πόρτα στο φούρνο να κρυώσουν.

ΥΛΙΚΑ

1 Κιλό παγωτό βανίλια (ή της επιλογής μας)

Για τα σουδάκια:

200ml Νερό

200γρ.Αυγά (4 μέτρια αυγά)

100γρ. Βούτυρο (σε μικρά κομμάτια)

100γρ. Αλεύρι 2 Βανίλιες

Για τη σάλτσα σοκολάτας:

220 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος

200 ml Κρέμα γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2025 Astrology.gr - All rights reserved