Μακαρονάδα με σάλτσα από μπρόκολο και αντζούγιες αρωματισμένη με σκόρδο

Δοκιμάστε την συνταγή του Γιώργου Τσούλη και θα μας θυμηθείτε...

#tsoulotip: Σε τέτοιου είδους σάλτσες προσωπικά επιλέγω πιο "κοφτά" μακαρόνια όπως βίδες ή πένες.



ΥΛΙΚΑ

300 γρ. Μακαρόνια (επιλογής μας)

230 γρ. Μπρόκολο (βρασμένο)

100 ml Ζωμό μακαρονιών

60 γρ. Βούτυρο

50 γρ. Παρμεζάνα

20 γρ. Αντζούγιες

20 γρ. Ελαιόλαδο

2 Σκελίδες σκόρδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved