Μακαρονάδα με σάλτσα από μπρόκολο και αντζούγιες αρωματισμένη με σκόρδο
Δοκιμάστε την συνταγή του Γιώργου Τσούλη και θα μας θυμηθείτε...
#tsoulotip: Σε τέτοιου είδους σάλτσες προσωπικά επιλέγω πιο "κοφτά" μακαρόνια όπως βίδες ή πένες.
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. Μακαρόνια (επιλογής μας)
230 γρ. Μπρόκολο (βρασμένο)
100 ml Ζωμό μακαρονιών
60 γρ. Βούτυρο
50 γρ. Παρμεζάνα
20 γρ. Αντζούγιες
20 γρ. Ελαιόλαδο
2 Σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com