tsoulotip: Οι πιπεριές μας πρέπει να μαγειρευτούν για να είναι μαλακές. Αν δούμε ότι παίρνουν γρήγορα χρώμα,χαμηλώνουμε τη φωτιά.
ΥΛΙΚΑ
3 στήθη κοτόπουλο
1 πιπεριά,κόκκινη σε λεπτές κάθετες φέτες
1 πιπεριά,κίτρινη σε λεπτές κάθετες φέτες
1 πιπεριά,πράσινη σε λεπτές κάθετες φέτες
½ κ.σ. Jalapenos,ψιλοκομμένο
20 ml ξύδι,βαλσάμικο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για τη μαρινάδα
1 κ.γ. Τσίλι,σκόνη
1 κ.γ. Πάπρικα, καπνιστή
1 κ.γ Ζάχαρη,κρυσταλλική
1 κ.σ κύμινο
½ κ.γ. Ρίγανη
1 κ.γ. Αλάτι
1 κ.γ. Πιπέρι
1 κ.γ. Σκόρδο,σκόνη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com