Παγωτό μπανάνα με κομμάτια σοκολάτας
Η νέα πρόταση του Γιώργο Τσούλη.
#tsoulotip: Αν έχετε ώριμες μπανάνες που έχουν αρχίσει να μαυρίζουν μην τις πετάξετε, χρησιμοποιήστε τες γιατί είναι πιο γλυκές και θα κάνουν το παγωτό σας ακόμα πιο νόστιμο! Επίσης, καλό είναι να το καταναλώσετε άμεσα αφού το φτιάξετε, αλλά σε περίπτωση που το φυλάξετε στην κατάψυξη τότε καλό είναι αφού το βγάλετε να το αφήσετε λίγο για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα να το καταναλώσετε.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. Μπανάνες
150 ml Γάλα
50 γρ. Κουβερτουρα σε σταγόνες
Φυστικοβούτυρο (για το σερβίρισμα)
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com