#tsoulotip: Προσέχουμε να ανακατέψουμε πολύ απαλά τη μαρέγκα γιατί δε θα φουσκώσει ωραία το κέικ. Επίσης όσο ψήνεται το κέικ δεν ανοίγουμε καθόλου το φούρνο.
ΥΛΙΚΑ
130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική και 30 γρ. έξτρα για τη μαρέγκα
2 κρόκοι αυγού
25 γρ. χυμό λεμόνι
1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
Ξύσμα από 1 λεμόνι
120 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
160 ml. ελαιόλαδο
4 ασπράδια αυγών
8 γρ. αλάτι
Για το σερβίρισμα:
Ζάχαρη κρυσταλλική
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com