Φασολάκια λαδερά
Η πρόταση της ημέρας από τον Γιώργο Τσούλη.
#tsoulotip: Προσωπικά προτιμώ να ρίχνω 2 κ.σ. φρέσκο ελαιόλαδο κατά το σερβίρισμα. Έτσι δίνουμε έξτρα αρώματα και φυσικά αρκετά πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.
ΥΛΙΚΑ
800 γρ. Φασολάκια (έτοιμα κατεψυγμένα ή 1 κιλό περίπου ακαθάριστα)
400 ml Νερό, ζεστό
200 γρ. Ντομάτα, στον τρίφτη
100 ml Ελαιόλαδο
2 Πατάτες, μέτριες κομμένες σε μεγάλα καρέ
1 Καρότο, κομμένο σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 Ζωμό λαχανικών (σε μορφή gel)
1 κ.γ. Πελτέ ντομάτας
1/2 κ.γ. Ζάχαρη
Μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com