
Παρ’ όλα αυτά μπορείτε να το αφαιρέσετε αν θέλετε ένα πιο ελαφρύ αποτέλεσμα.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. Μακαρόνια σπαγγέτι
100 γρ. Κεφαλοτύρι, τριμμένη
Για τη σάλτσα:
500 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά, από σπαλομίτα
600 γρ. Ντομάτα, τριμμένη
50 γρ. Καπνιστό μπέικον,κομμένο σε κυβάκια
1 κ.σ. Πελτέ ντομάτας
1 κ.σ. Worcestershire sauce
6-7 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο,ψιλοκομμένη
1 Μέτριο κρεμμύδι,ψιλοκομμένο
Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com