Η απόλυτη τούρτα σοκολάτας

Το αλεύρι πρέπει να είναι κοσκινισμένο,ώστε να μην έχει το γλυκό μας γρομπαλάκια μέσα.

Η απόλυτη τούρτα σοκολάτας

ΥΛΙΚΑ



Υλικά για τη βάση (παντεσπάνι)

320 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

500 γρ. ζάχαρη,κρυσταλλική

130 γρ. κακάο,κοσκινισμένο

2 ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

2 κ.γ. σόδα,μαγειρική

1 ¼ κ.γ. αλάτι

300 ml γάλα,πλήρες

1 ¼ κ.γ. ξύδι

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com



©2011-2025 Astrology.gr - All rights reserved