#tsoulotip: Το πράσινο μήλο μειώνει τη λιπαρότητα του κρέατος όταν το τρώμε.
ΥΛΙΚΑ
1 κ. Χοιρινό μπούτι,κομμένο σε κύβους
Υλικά για τη μαρινάδα :
1 Μήλο πράσινο,τριμμένο
3 κ.γ. Πάπρικα
2/4 κ.γ. Τζίντζερ
9 κ.σ Ελαιόλαδο
1 κ.γ. Κρεμμύδι,σκόνη
1½ κ.σ.. Δεντρολίβανο,ψιλοκομμένο
2 κ.σ. Θυμάρι,ψιλοκομμένο
1 κ.γ. Ζάχαρη καστανή
1 ½ κ.γ. Πιπέρι,κόκκους
2 ½ κ.γ. Αλάτι
1 κ.γ. Μουστάρδα,σκόνη
Υλικά για το σερβίρισμα :
Πίτες
Ντομάτες σε ροδέλες
Τζατζίκι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com