
#tsoulotip: Αν δούμε ότι έχει περάσει ο χρόνος και οι πατάτες δεν έχουν ψηθεί από μέσα σκεπάζουμε με ένα αλουμινόχαρτο για να μην πάρουν παραπάνω χρώμα.
ΥΛΙΚΑ
4 μέτριες πατάτες, μέτριες
200 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
10 φέτες ζαμπόν
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
2 κλ. Δενδρολίβανο, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
Ρόκα
Τοματίνια, κομμένα στη μέση
Υλικά για γιαούρτι με wasabi:
½ κ.γ. Πάστα wasabi
300 γρ. γιαούρτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com