Ψαρονέφρι με γιαούρτι και ginger

Μια νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη.

#tsoulotip: Καλό θα ήταν να βάλουμε τα ψαρονέφρια πάνω σε μία σχάρα και από κάτω το ταψί ώστε να ψηθεί πιο ομοιόμορφα το κρέας.

ΥΛΙΚΑ

2 ψαρονέφρια 500 γρ. το καθένα

2 κ.γ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. τριμμένη κανέλα

3 κ.γ. τριμμένο κύμινο

4 κ.γ. τριμμένο ginger

½ χούφτα δυόσμο, ψιλοκομμένο

200 γρ. γιαούρτι (με χαμηλά λιπαρά)

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved