#tsoulotip: Μπορούμε αν θέλουμε να αρωματίσουμε με κάποιο αλκοολούχο ποτό τη σάλτσα καραμέλας κάνοντας τη γεύση της ακόμη πιο χαρακτηριστική.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. Ψωμί brioche, σε ψίχουλα
300 γρ. Ζάχαρη
240 ml Γάλα
240 ml Κρέμα γάλακτος
65 γρ. Καστανή ζάχαρη
60 γρ. Βούτυρο
5 Αυγά, χτυπημένα
3 Μήλα πράσινα, κομμένα σε κύβους
2 κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.γ. Κανέλα, τριμμένη
1 κ.γ. Μοσχοκάρυδο, τριμμένο
½ κ.γ. Αλάτι
Για τη σάλτσα καραμέλας:
250 γρ. Καστανή ζάχαρη
120 γρ. Βούτυρο
120 ml Κρέμα γάλακτος
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com