Ψαρονέφρι γεμιστό με mashed potatoes

Μια νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη.

#tsoulotip: Το ψαρονέφρι μπορεί να πάρει λιγότερο χρόνο ψησίματος ανάλογα το πάχος του.



ΥΛΙΚΑ

Υλικά για ψαρονέφρι:

400 γρ. ψαρονέφρι

50 γρ. αποξηραμένα σύκα, ψιλοκομμένα

50 γρ. λιαστή τομάτα, κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες

100 γρ. μοτσαρέλλα τριμμένη

7 – 8 κ.σ. ελαιόλαδο

4 κλ. Δενδρολίβανο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

Αλάτι

Πιπέρι

Για mashed potatoes:

300 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους

20 γρ. βούτυρο, παγωμένο

20 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

50 ml. κρέμα γάλακτος

¼ κ.γ. Μοσχοκάρυδο, τριμμένο

Αλάτι

Πιπέρι



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved