Ψαρονέφρι γεμιστό με mashed potatoes
Μια νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη.
#tsoulotip: Το ψαρονέφρι μπορεί να πάρει λιγότερο χρόνο ψησίματος ανάλογα το πάχος του.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για ψαρονέφρι:
400 γρ. ψαρονέφρι
50 γρ. αποξηραμένα σύκα, ψιλοκομμένα
50 γρ. λιαστή τομάτα, κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες
100 γρ. μοτσαρέλλα τριμμένη
7 – 8 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κλ. Δενδρολίβανο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Για mashed potatoes:
300 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
20 γρ. βούτυρο, παγωμένο
20 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
50 ml. κρέμα γάλακτος
¼ κ.γ. Μοσχοκάρυδο, τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com