#tsoulotip: Όταν σιροπιάσουμε το γλυκό πρέπει πάντα η καρυδόπιτα να είναι ζεστή κατευθείαν από το φούρνο και το σιρόπι κρύο.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά:
300γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
300γρ. σιμιγδάλι ψιλό
300γρ. καρύδια θρυμματισμένα
8 αυγά χωριστά ο κρόκος από το ασπράδι
1/2κ.γ. κανέλα τριμμένη
2 πρέζες γαρύφαλλο
50ml.κονιάκ
1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
2κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Υλικά για το σιρόπι:
500ml.νερό
500γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Ξύσμα και χυμό από ένα πορτοκάλι
1 στικ κανέλας
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com